SMART HUB

Logo SMART HUB

Rietveldenkade 15
5222 AJ 's-Hertogenbosch

Tel: (0)73 623 87 12

Website: www.smarthubonline.nl

SMART HUB 

SMART HUB in Den Bosch is dé plek waar u de oplossing kunt vinden voor uw logistieke uitdagingen. Onder de regie van Spierings Smart Logistics bieden zij u binnen de SMART HUB Area passende bedrijfsruimtes, een uitgebreid scala aan logistieke diensten, warehouses, douane faciliteiten en een binnenhaven. Door deze combinatie van diensten en service zijn ze in staat importproducten na aankomst razendsnel op de markt te brengen, wat een voordeel kan opleveren ten opzichte van de concurrent. Voor exportproducten regelen zij op de meest efficiënte manier de belading en het transport naar de eindbestemming, waar ook ter wereld. SMART HUB is een plek waar zowel beginnende als gevestigde ondernemers profiteren van grote flexibiliteit en jarenlange logistieke knowhow.

U kiest, SMART HUB levert!

SMART HUB denkt mee, groeit mee en biedt optimale ondersteuning op logistiek gebied. U kiest zelf, uit alle componenten die wij aanbieden, de diensten waar u gebruik van wilt maken. Van klein tot groot, van tijdelijk tot structureel of een variatie daarop. Moeten uw goederen eenmalig omgepakt worden voor een speciale actie of bent u juist op zoek naar een partner die uw totale supply chain kan verzorgen? Waar u ook voor kiest, u kunt er volledig op vertrouwen dat SMART HUB kwaliteit levert, afspraken nakomt en uw logistieke vangnet is in onvoorziene omstandigheden.

Sterk door samenwerking 

SMART HUB heeft goede samenwerkingsverbanden met partners, die letterlijk vaak om de hoek gevestigd zijn: de service points van DHL, GLS en PostNL, de containerterminal BCTN, de Douane, uitzendbureaus en bedrijfsmakelaars. Dit geeft ons een hoge mate van flexibiliteit en stelt ons in staat op alle fronten snel professionals in te schakelen. Onder onze regie dragen zij bij aan een goed passende oplossing voor uw logistiek ‘probleem’. 

Unieke ligging, minder kosten, duurzaam vervoer

SMART HUB is gevestigd op een unieke locatie in Den Bosch, direct naast de containerterminal. De afstand tussen schip en magazijn is minimaal. Door de open verbinding van ons terrein met de containerterminal, worden containers direct vanaf het schip voor een warehouse dock geplaatst en gelost. Snel en efficiënt, zonder tussenkomst van een truck en zonder wacht- of opslagkosten. Uw goederen zijn na aankomst van het schip dus razendsnel beschikbaar.

Vanaf Den Bosch varen er dagelijks binnenvaartschepen van en naar de havens in Rotterdam en Antwerpen. Deze duurzame manier van transport is voor zowel import- als exportstromen een uitstekend alternatief voor het wegvervoer en levert een aanzienlijke bijdrage aan het verminderen van de CO2 uitstoot. 

De SMART HUB Area is ook via de weg goed ontsloten en ligt direct aan de snelwegen A2 en A58. Grote industriële gebieden in Duitsland, België en Noord-Frankrijk liggen op slechts enkele uren afstand.

Logistiek vastgoed

SMART HUB beschikt over een grote diversiteit aan bedrijfsruimtes, van klein tot groot, met een oppervlakte van totaal 120.000 m². Hierdoor is het mogelijk om een goed passende huisvesting te bieden, die aansluit bij de huidige ontwikkelingsfase van uw bedrijf. En groeit uw onderneming? Dan bedenkt SMART HUB, samen met u, hoe de huisvesting kan worden aangepast aan de nieuwe situatie. Binnen ons eigen terrein De Rietvelden in Den Bosch, maar ook elders in de regio Noordoost Brabant.

Value Added Logistics

Naast het lossen, opslaan en laden van goederen, kunt u bij SMART HUB terecht voor een veelheid aan aanvullende logistieke diensten, zoals: 

  • ompakken of verpakken van goederen
  • stickeren of labelen van producten
  • kwaliteitscontrole
  • retourafhandeling
  • opslag van douanegoederen
  • afwikkelen van douane formaliteiten
  • opslag/transport van buitenmaatse producten

SMART HUB is een plek die bruist van logistieke activiteit. Een plek waar snel kan worden opgeschaald om een spoedklus uit te voeren of waar goederenstromen met elkaar kunnen worden gecombineerd. Een plek waar op logistiek gebied heel veel mogelijk is, zelfs als u het voor onmogelijk houdt.

Spierings Smart Logistics

Meer informatie? Bekijk het profiel van Spierings Smart Logistics.