home » bedrijven » Bouw »

SMITS ROLLUIKEN EN ZONWERING B.V.

Logo SMITS ROLLUIKEN EN ZONWERING B.V.

De Hork 15
5431 NS Cuijk

Tel. (0485) 315667

E-mail: smits@smitsrolluiken.nl
Website: www.smitsrolluiken.nl

Smits Rolluiken en zonwering is fabrikant en leverancier van diverse zonweringproducten zoals rolluiken, screens, terrasschermen, uitvalschermen, markisolette, rolpoorten, markiezen, terrasoverkappingen en plisséhordeuren. Vanuit de vestigingen in Cuijk belevert Smits specialisten zowel particuliere zonwering als projectzonwering in heel Nederland en omringende landen.

Een mooi voorbeeld van een productenreeks uit het assortiment van Smits, zijn de Solid-Zip systemen. Deze zonwering systemen zijn voorzien van een duurzaam ritssysteem. Zonwering met een ritssysteem wordt steeds meer toegepast. Deze ontwikkeling laat zich eenvoudig verklaren door de lange houdbaarheidstermijn levensduur van het systeem. De kans op beschadigingen dat het doek gaat scheuren bij door wind is bij een systeem met ritsgeleiding veel minder groot dan bij reguliere systemen.

SolidScreen®

De SolidScreen staat bekent om haar alomvattende kenmerken. Het systeem is succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h en heeft de hoogste klasse behaald in TÜV-testen op levensduur en windbelasting. De SolidScreen-lijn leent zich, naast plaatsing aan de gevel, ook uitstekend voor montage aan een terrasoverkapping of vrijstaande zonwering. Van deze veelzijdige screen zijn meerdere varianten en types ontwikkeld.

Solidare® Veranda

De Solidare Veranda complementeert en verreikt het gevoel van het buitenleven. Een systeem dat geschikt is voor zowel montage op de terrasoverkapping, als eronder (Solidare Verso). Hoogwaardige  aluminium profielen en het ritsgeleide doek maken de Solidare veranda windvast, uiterst duurzaam en solide.

Solidare® Pergola

Dankzij de solide staanders is deze zonwering ideaal voor muren die te zwak zijn voor het traditionele terrasscherm. Met een maximale breedte van 6 meter en een uitval van 5 meter, levert de Solidare Pergola maar liefst 30 m2 schaduw.

Cubola® Solidare®

Voor de klant die op zoek is naar design zonwering met een strak uiterlijk, is de Cubola Solidare uitermate geschikt. Deze vrijstaande zonwering is beschikbaar tot een maximale afmeting van 6 x 4 meter. Het Cubola-systeem kan vrijstaand, aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd. Daarbij kan de Cubola oneindig gekoppeld worden. Er kan dus net zoveel schaduw worden gecreëerd als gewenst.

Twins® Solidare®

Het is de kant-en-klaar oplossing voor iedereen die nog geen terraszonwering heeft, maar deze wel wenst. Deze vrijstaande zonwering is een uitstekende keuze voor de horecaondernemer. Met een maximaal doekoppervlak van 60 m2 is op vrijwel iedere plek een aangename beschutting te plaatsen.

Een Solid-ZIP zonweringfamilie, de oplossing voor elke individuele wens – zowel voor particulier als bedrijfsmatig. De solide schaduwbrenger van formaat!

Wij maken jaarlijks:

  • 25.000 Rolluiken
  • 11.000 Terrasschermen
  • Markiezen
  • 30.000 Screens