SMURFIT KAPPA VAN DAM

Sojadijk 1, 5704 RL Helmond
Postbus 63, 5700 AB Helmond

Tel. (0492) 585911

E-mail: info.vandam@smurfitkappa.nl
Website: www.smurfitkappa.com/vHome/nl/VanDam

XXL en Heavy Duty verpakkingen

Smurfit Kappa is een van 's werelds meest toonaangevende aanbieders van verpakkingsoplossingen, met ongeveer 45.000 medewerkers verdeeld over 370 productielocaties in 34 landen. Smurfit Kappa in Helmond is dé Smurfit Kappa vestiging in de Benelux die gespecialiseerd is in XXL en Heavy Duty verpakkingen

Verpakkingen voor Mobility en Food

Smurfit Kappa, locatie Helmond, ontwerpt, produceert en levert golfkartonnen verpakkingen en is gespecialiseerd in XXL (formaat > 3 m2) en/of Heavy Duty (gewicht > één kilo per m2). Deze XXL en Heavy Duty verpakkingen zorgen dat zelfs uw grootste en zwaarste producten probleemloos en schadevrij op hun bestemming aankomen. Het Helmondse verpakkingsbedrijf is gespecialiseerd in palletboxen, octabins, vloeistof verpakkingen en bulk verpakkingen voor de levensmiddelenindustrie, automotive en logistieke sector en voor tal van andere industriële toepassingen.

Nr. 1 in creatief design

De XXL en Heavy Duty verpakkingen dienen ter bescherming of promotie van uw producten. Smurfit Kappa te Helmond heeft hiervoor een eigen ontwerpteam in huis. Zij ontwerpen uw verpakking op maat. Naast dit locale ontwerpteam heeft Smurfit Kappa een heel netwerk aan ontwerpers wereldwijd van de verschillende Smurfit kappa vestigingen die allemaal ingezet worden om de optimale verpakkingsoplossing te vinden. Smurfit Kappa snapt hoe merken zich willen positioneren en hoe ze willen inspelen op een veranderende markt, of zelf willen verbeteren in hun productie of logistieke omgeving. Daarnaast is het ontwerpteam altijd op de hoogte van de laatste verpakkingstrends. Het verpakkingsbedrijf streeft er dan ook naar om de nr. 1 te zijn in creatief design. 

Verpakkingsoplossingen

Kunt u een laag extra op een pallet kwijt en moet uw verpakking daarom versterkt worden? Smurfit Kappa berekent hoe sterk uw verpakking moet zijn en welke besparing u hiermee kunt realiseren. Heeft u een logistiek vraagstuk? Dan denken zij met u mee. Dankzij de innovatieve producten, geraffineerde materialen en technologieën en het aanbod aan ondersteunende diensten, blijft Smurfit Kappa een marktleider op het gebied van golfkartonnen verpakkingen. 

Duurzame verpakkingen

Smurfit Kappa produceert al meer dan 100 jaar een breed aanbod papier en verpakkingsoplossingen. Zij levert recyclingoplossingen om te garanderen dat het karton en papier verantwoord, efficiënt en betrouwbaar wordt gerecycled. Smurfit Kappa recyclet wereldwijd ongeveer 5,6 miljoen ton oud papier per jaar. In de hele levenscyclus van het verpakkingsproduct, van het eindproduct dat wordt geleverd aan uw fabriek of in handen komt van de consument in de winkel tot de herkomst in het bos, waarborgen de mensen van Smurfit Kappa de duurzaamheid in elke fase

Bent u op zoek naar de juiste verpakkingsoplossing voor uw producten? Smurfit Kappa in Helmond voorziet u van de best beschermende en meest efficiënte golfkartonnen verpakkingen. 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!