home » bedrijven » Bouw »

SOMERS SCHILDERSBEDRIJF & TOTAAL ONDERHOUD B.V.

ingbaan Oost 104, 5013 CD Tilburg


Tel. (013) 5354006
Fax (013) 5358915
E-mail: info@somers.nl
Website: www.somers.nl

Aantal medewerkers: 50
Vestigingsjaar: 1931

Somers BV is een erkend schilders- en onderhoudsbedrijf  gevestigd in Tilburg en biedt naast schilderwerken en andere disciplines ook totaalonderhoud aan.

U heeft geïnvesteerd in een bedrijfspand, in woningen of in een appartementencomplex. Het is daarom belangrijk dat deze gebouwen in prima conditie blijven en hun waarde behouden. Regelmatig en goed onderhoud draagt daaraan bij. Sterker nog, dit levert een waardevermeerdering op. Wat is goed onderhoud? In onze ogen is dat een combinatie van vakwerk, deskundigheid, persoonlijk advies en afspraken nakomen. Deze ‘norm’ houden we aan. Dan kun je volgens ons spreken van echte kwaliteit.

Prestaties vastleggen

Met een resultaatverplichting leggen we onder meer prestatie-eisen en het onderhoudsscenario van te voren vast. Tijdens de uitvoering controleren we regelmatig of de kwaliteit van het onderhoud en de werkmethoden aan de eisen

Omdat we veel verschillende disciplines in huis hebben, kunnen we u totaalonderhoud bieden. Desgewenst voeren we een grote hoeveelheid verschillende werkzaamheden binnen een opdracht uit. Dit geïntegreerd onderhoud is voor u efficiënt, kostenbesparend en overzichtelijk. Alles wordt in één keer uitgevoerd en u heeft een vast aanspreekpunt.

U kunt bij ons terecht voor

  • Schilderwerken
  • Beglazingen
  • Betonreparatie
  • Gevelreiniging
  • Kunststofvloeren
  • Kitwerken
  • Wandafwerking
  • Bouwkundig onderhoud

Kwaliteit en betrouwbaarheid dragen we hoog in het vaandel. Van ons mag u verwachten dat we goed op-geleide professionals inzetten en de beste materialen gebruiken. Ook kunt u rekenen op persoonlijk advies, een heldere planning en uitvoering binnen uw budget.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche