SOPHIESO

Logo SOPHIESO

Wijtenhofstraat 1c
5711 XG Someren

Tel. 06-52474117

E-mail: info@sophieso.nl
Website: www.sophieso.nl

Reclamebureau Sophieso bestaat uit een enthousiast team, met een frisse blik op de (online) reclamewereld. Iedere opdracht krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Wij werken graag op een laagdrempelige, open en eerlijke manier met u samen. Samen streven we naar perfectie en doen we er alles aan om ieder detail, hoe klein dan ook, helemaal naar wens te maken. Het gaat bij ons altijd om het beste eindresultaat.

Sophieso heeft ondertussen al 8 jaar ervaring in de online wereld en grafisch design. Inmiddels zijn we steeds meer aan het groeien. Door ons op meerdere vlakken te specialiseren bestaan we inmiddels uit een goed team, waarbij ieder zijn eigen talent kan benutten. Met onze verschillende specialisten, zijn wij dus zeer flexibel inzetbaar, geen uitdaging is ons teveel.

Wilt u een nieuwe site maken of uw oude site vernieuwen? Of heeft u al website, logo en merk, maar weet u niet hoe uw bedrijf of merk bekender kan worden? Samen met jullie gaan we kijken hoe we verschillende campagnes kunnen inzetten.

Maakt uw bedrijf nog geen gebruik van social media? Of maakt u wel gebruik van social media, maar weet u niet hoe u dit optimaal kunt benutten? Wij nemen graag het social media beheer van uw bedrijf uit handen. Samen zullen we gaan brainstormen welke onderwerpen het meest geschikt zijn voor uw social media accounts en zullen we op een creatieve manier zoveel mogelijk mensen gaan bereiken.

Voor verschillende soorten grafisch ontwerp zit u bij ons uiteraard ook goed, denk hierbij bijvoorbeeld het animeren en editen van video’s, infographics en illustraties. Samen gaan we uw bedrijf of merk doorontwikkelen naar een brand.
 
Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn voor het ontwerp van verschillende soorten drukwerk. Van posters en brochures, tot de belettering van uw (bedrijfs)auto.

Wij denken graag met u mee in oplossingen en mogelijkheden en wij geloven dat er altijd een weg naar beter is. Bent u benieuwd naar mijn werk? Inmiddels hebben wij een mooi portfolio opgebouwd, zo hebben wij mogen werken voor o.a.: Witlox van de Boomen, Variva Edu Academy, Kasteel Maurick, Meubeloutlet Weert en Tradition Wine.

Graag verwijs ik u door naar ons portfolio, waar u nog meer opdrachtgevers kunt vinden.