home » bedrijven » Bouw »

SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING ARNHEM

Logo SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING ARNHEM

Driepoortenweg 22, 6827 BR Arnhem
Tel. (026) 3684700
Fax (026) 3646300
E-mail: arnhem@spie.com
Website: www.spie-nl.com

SPIE Nederland

SPIE Nederland (dochteronderneming van SPIE S.A.) heeft meer dan 1900 medewerkers welke een pro forma omzet genereren van € 321 M vanuit 17 vestigingen in Nederland.

SPIE Nederland werkt voor zowel de private als de publieke sector. Het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen, stuwen, industriële installaties en gebouwinstallaties behoort tot de competenties van SPIE.

Ook het geven van onderhoudsadvies en het bouwen van softwaresystemen ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoren tot de corebusiness. SPIE Nederland behoort tot de top 5 technische dienstverleners in de Nederland.

Interview met de onderneming

SPIE Nederland is een dochteronderneming van SPIE S.A. met meer dan 1900 medewerkers welke vanuit 17 vestigingen een pro forma omzet genereren van € 321 M. SPIE Nederland werkt vanuit de divisies SPIE-Technology, SPIE-Infra, SPIE-Building Systems, SPIE-Controlec Engineering en SPIE-Industry voor zowel de private als de publieke sector in alle disciplines aan het ontwerpen bouwen en onderhouden van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen en stuwen, industriële installaties en gebouwinstallaties. Ook het geven van onderhoudsadvies en bouwen van softwaresystemen ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoord tot de core-business. SPIE Nederland behoort tot de top 5 dienstverleners in Nederland. Laten werken van installaties De divisie SPIE-Industry, waar vestiging Arnhem onder valt, is een ervaren partner als het gaat om elektro-, meet-, en regeltechniek, mechanical/piping, HVAC, procesautomatisering en...

Volledig interview »