home » bedrijven » Bouw »

SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING ARNHEM

Logo SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING ARNHEM

Driepoortenweg 22
6827 BR Arnhem
Postbus 2029
6802 CA Arnhem

Tel. (026) 3684700

E-mail: info.beheer@spie.com
Website: www.spie-nl.com

Lees nu ook het Jaarmagazine 2017 van SPIE Nederland.

SPIE Arnhem 

SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Arnhem legt de focus op industrie en food. 

Een belangrijke partner met een breed palet

SPIE Arnhem heeft in korte tijd - het van oorsprong Franse bedrijf is pas sinds 2004 in Nederland gevestigd - grote bedrijven aan zich weten te binden, zoals Akzo Nobel, Teijin Aramid, Veolia, Apollo Vredestein en Friesland Campina. Dat is te danken aan de expertise en het brede palet aan diensten die wordt aangeboden: elektrotechniek, instrumentatietechniek en werktuigbouwkundig (piping en mechanisch). Bij al die diensten kan elke stap worden gezet die nodig is om het doel te bereiken: ontwerpen, engineering, realisatie, opstarten van de installatie tot aan onderhoud en (indien nodig) optimalisatie. 

Goed geoutilleerde kalibratieafdeling en werkplaats

SPIE Arnhem beschikt over een eigen kalibratieafdeling. Daar worden onder accreditatie instrumentatie zoals druk- en temperatuurmetingen gekalibreerd en gejusteerd. Daarnaast heeft SPIE Arnhem een grote en goed uitgeruste werkplaats van 600 m². Deze wordt gebruikt voor prefab werk, het uitvoeren van pomprevisies, revisiewerk aan machineonderdelen en fijnmechanische werkzaamheden waarvoor een CNC draaibank en een CNC freesmachine beschikbaar zijn.

Roterende machines en Atex-inspecties

Minder slijtage betekent minder kosten. Ook daaraan levert SPIE Arnhem een significante bijdrage met het uitlijnen van roterende machines. Machines gaan langer mee én zijn energiezuiniger.  

Met behulp van door SPIE Nederland ontwikkelde apparatuur kunnen Atex-inspecties worden uitgevoerd en vervolgens bepaald worden of uw opgestelde apparatuur in een Atex-omgeving voldoet aan de gestelde eisen. 

SPIE S.A.: 38 landen, 600 vestigingen

SPIE Nederland is een dochteronderneming van SPIE S.A. met circa 46.500 medewerkers in 38 landen en 600 vestigingen. In Nederland werken er ca. 4.000 mensen. SPIE Nederland heeft alles in huis voor zowel de publieke als private sector voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van industriële installaties, gebouwinstallaties, energie-installaties, netwerksystemen, bruggen, sluizen, stuwen, etc. 

Marktsegmenten

SPIE Nederland is onderverdeeld in vier strategische marktsegmenten, te weten:

 1. Smart city

  Voor de verbetering van het stedelijk welzijn, het ontwikkelen van duurzame mobiliteit en het ondersteunen van de energietransitie.
 2. E-fficient buildings

  Voor de verbetering van de energie-efficiëntie, het creëren van verbonden gebouwen en de verbetering van het gebruikscomfort.
 3. Energies

  Biedt technologieën en services die de manier waarop energie geproduceerd, verwerkt en getransporteerd wordt verbetert om op deze manier een evenwichtige en diverse energiemix te bereiken.
 4. Industry services

  Voor het optimaliseren van industriële processen, het onderhouden van faciliteiten en voor een duurzame innovatieve oplossing.