SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING ROOSENDAAL

Gewenten 43
4704 RE Roosendaal

Tel. (088) 119 68 68

E-mail: info.beheer@spie.com
Website: www.spie-nl.com

Lees nu ook het Jaarmagazine 2017 van SPIE Nederland.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Thuis in alle processen                               

Samen met de klant vinden we binnen de gestelde kwaliteitseisen de perfecte balans tussen kosten en capaciteit of het nu gaat om nieuwbouwplannen, het verbeteren van een bestaande installatie, capaciteit verhogen of het energieverbruik verlagen. Daarbij houden we steeds de lijn beschikbaarheid en de productiecontinuïteit in de gaten. We kennen de procesindustrie en weten hoe waardevol zelfs één uur minder down-time kan zijn. Bij revamp-projecten zoals capaciteitsuitbreidingen, de implementatie van nieuwe technologieën en automatiseringsprojecten houden we altijd oog voor de bredere, bedrijfsmatige en economische context.

Onze know-how

Complexe productie-installaties van onze opdrachtgever vereisen een hoge mate van kennis en kwaliteit.  Voortdurende aandacht voor de ontwikkeling van de competenties van ons personeel is een vereiste. 

Onze personeelsleden worden opgeleid, getraind en gecoacht op het gebied van veiligheid, techniek, organisatie en persoonlijke effectiviteit.

Innovatiekracht

Wij garanderen de inzet van de beste mensen én state-of-the-art technologieën. Met specialisten in eigen huis loopt SPIE voorop in innovatieve toepassingen. Als een oplossing niet voorhanden is, dan ontwikkelen we deze zelf. Zo beschikken we over eigen 3D-scanners en een drone, die een productielocatie minutieus in kaart brengt en digitaliseert. Hierdoor zijn we in staat om verbeteringen of uitbreidingen tot in detail te laten aansluiten op de huidige situatie. Voor alle toegepaste technieken geldt dat ze in dienst staan van het resultaat. De laatste jaren hebben we bovendien een sterke ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van duurzame projecten, zoals energiebesparing en warmteterugwinning, windmolenparken en de productie van bio-ethanol.

SPIE is werkzaam in vier complementaire marktsegmenten: Smart city, Energies, e-fficient buildings en Industry services. SPIE Nederland heeft een in-house onafhankelijk en multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau (onder andere gevestigd in Roosendaal) dat gespecialiseerd is in front-end, basic- en detailengineering, procurement, project- en constructiemanagement.

Eén van de vestigingen van SPIE Nederland staat in Roosendaal.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!