home » bedrijven » Bouw »

SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING TERNEUZEN

Logo SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING TERNEUZEN

Innovatieweg 12
4542 NH Hoek
Postbus 195
4530 AD Terneuzen

Tel. (088) 119 21 00

E-mail: info.beheer@spie.com
Website: www.spie-nl.com

Lees nu ook het Jaarmagazine 2017 van SPIE Nederland.

SPIE Nederland

SPIE Nederland (dochteronderneming van de SPIE Groep) heeft meer dan 2600 medewerkers, welke vanuit 20 vestigingen een pro forma omzet genereren van € 418 miljoen. SPIE Nederland werkt vanuit de services SPIE-ICS, SPIE-Technology, SPIE-Infra, SPIE-Building Systems, SPIE-Controlec Engineering en SPIE-Industry voor zowel de private als de publieke sector in alle disciplines aan het ontwerpen, bouwen en onderhouden van netwerksystemen, energie-installaties, bruggen, sluizen, stuwen, industriële installaties en gebouwinstallaties. Ook het geven van onderhoudsadvies en het bouwen van softwaresystemen ter ondersteuning van het inspecteren en onderhouden van installaties en netwerken behoren tot de core business. SPIE Nederland behoort tot de top 5 technische dienstverleners in Nederland

SPIE Nederland BV heeft in haar vestiging te Terneuzen drie services actief, te weten SPIE-Controlec Engineering, SPIE-Industry en SPIE-Building Systems.

SPIE-Controlec Engineering

SPIE-Controlec Engineering is een jong dynamisch ingenieur- en adviesbureau dat zich onafhankelijk en multidisciplinair op de markt presenteert. Met 120 enthousiaste medewerkers wordt door middel van de nieuwste technieken zoals 3D laser scanning, Asset@YourDesk en inspecties door middel van een drone,  gewerkt aan een diversiteit van mooie innovatieve (nieuw)bouw projecten in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in front-end, basic- en detailengineering, procurement, project- en constructiemanagement. Dus heeft u nieuwbouw plannen of wilt u meer halen uit een bestaande installatie? Dan bent u bij SPIE-Controlec Engineering aan het goede adres.

SPIE-Industry

Met een vaste en ervaren team van ruim 120 man, werkt SPIE Industry Terneuzen aan het onderhouden en verbeteren van installaties van klanten op en rond productie-eenheden.
Onder leiding van een Business Unit Manager en drie projectleiders ondersteunen wij onze Zeeuwse en Belgische klanten op de volgende gebieden: Projecten & Onderhoud, Turnaround management, (ATEX)Inspecties en Kalibratie, Piping, Process Equipment en N/C Analysers. Hierbij ligt onze focus op Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteit.

SPIE-Building Systems

Voor het onderhouden van alle systemen in en rond uw pand, is SPIE-Building Systems in de regio Terneuzen actief met zo’n 20 man. Onze servicemonteurs onderhouden en keuren beveiligingssystemen, airconditioning, verwarmingssystemen en overige elektrotechnische systemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar als het gaat om veiligheid in de breedste zin in en rondom uw pand.