SPIERINGS SMART LOGISTICS

Logo SPIERINGS SMART LOGISTICS

Rietveldenkade 15
5222 AJ 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 6242219

E-mail: info@stuwalogistics.nl
Website: www.spieringslogistics.nl

Aantal medewerkers: 45
Vestigingsjaar: 2001
Kwaliteitsnorm:
NEN EN ISO: 9001-2008

Spierings Smart Logistics ontzorgt klanten met slimme logistieke oplossingen variërend van vervoer en opslag tot Value Added Logistics. Haar dienstverlening is duurzaam, snel, kostenbesparend en met de nadruk op een persoonlijke relatie en aanpak.

Slimme logistieke oplossingen

Slimme logistieke oplossingen, dat is feitelijk waar Spierings Smart Logistics voor staat. Het 35 jaar oude familiebedrijf ontzorgt de klant op het gebied van totaallogistiek. Of dat nu één onderdeel van de keten is of de volledige supply chain, Spierings Smart Logistics regelt het.

In haar Cross Chain Control Center coördineert en bundelt Spierings verschillende complexe goederenstromen. Het is haar doel om de logistieke keten van haar klanten helemaal naar klantwens in te richten, op een zo duurzaam en efficiënt mogelijke manier. Dit gebeurt onder andere door de supply chains van verschillende klanten te combineren. En dat is niet alleen duurzaam, maar vooral ook kostenbesparend en snel.

Maatwerkoplossingen

Maatwerk is voor Spierings Smart Logistics eigenlijk heel vanzelfsprekend. De logistieke dienstverlener stelt alles in het werk om de supply chain voor iedere klant op maat in te richten, zowel voor import als export van goederen. Haar klanten zijn volledig  vrij in hun keuze voor opslagmogelijkheden, transportmodaliteiten en doorlooptijden.

Als voormalig stuwadoorsbedrijf heeft Spierings Smart Logistics  in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van zeecontainertransport. Spierings Smart Logistics zet de vele jaren aan ervaring in om uw goederen snel, doelmatig en veilig, maar vooral op een slimme manier te kunnen laden en lossen. Dit gebeurt op basis van een persoonlijke en vertrouwde aanpak.

Slimme opslagdiensten

Spierings Smart Logistics regelt ook slimme opslagdiensten. Het bedrijf biedt flexibele opslagmogelijkheden voor grote tot kleine vrachten. Door haar centrale ligging profiteert u van uitstekende verbindingen met alle toplocaties in binnen- en buitenland. Via de weg (A2 en A59), het water (binnenvaart via Bossche Container Terminal) en door de lucht (Schiphol).

En ook uw voorraadbeheer en orderverwerking zijn bij Spierings in goede handen. ‘Slimme opslag’ betekent een Warehouse Management Systeem dat volledig op uw behoeftes is afgestemd, het flexibel in kunnen zetten van M2 opslag en het houden van een zo laag mogelijke voorraad.

Value Added Services en Value Added Logistics

Spierings Smart Logistics gaat verder dan het vervoeren en opslaan van uw goederen. De specialist biedt tevens aanvullende logistieke diensten als ondersteuning en advies en Value Added Services (VAS) en Value Added Logistics (VAL). Van labelen, stickeren en ompakken tot het berekenen van optimale stapelpatronen, Spierings Smart Logistics denkt graag met u mee.

Interview: Dave Bouma stelt zich voor

Dave Bouma is sinds 1 september 2017 in dienst bij Spierings Smart Logistics als assistant operations manager. Een man met een veelomvattend militair verleden, die ten behoeve van zijn gezin onlangs een grote carrière switch maakte naar de logistieke ‘burgerwereld’. Meer weten? Lees het interview met Dave Bouma

SMART HUB

Meer informatie? Bekijk het profiel van SMART HUB.