Artikelen SPIERINGS SMART LOGISTICS

Bedrijfsnieuws

Logistiek & Vervoer Flinke toename opslagcapaciteit bij SMART HUB in 's-Hertogenbosch

Door de renovatie van een bestaande loods en de mogelijkheid om 10.000m² onbebouwd buitenterrein in gebruik te nemen, kan Spierings Smart Logistics de opslagcapaciteit van het SMART HUB terrein, aan de Rietveldenkade in 's-Hertogenbosch flink uitbreiden.

Projecten

Logistiek & Vervoer Weener XL doet ompakactie bij Spierings

Onlangs kreeg Spierings Smart Logistics van een van haar klanten het verzoek om een ompakactie te doen. Het ging over zo’n 30.000 kinderbikini’s van C&A, waarvan het label vervangen moest worden, omdat het land van verkoop voor deze order gewijzigd was. Spierings schakelde voor deze opdracht werk-ontwikkelbedrijf Weener XL in.

Interviews

Logistiek & Vervoer Verrassende oplossingen door open en flexibele samenwerking

Vanuit zijn werkkamer aan de Ketelaarskampweg in ’s-Hertogenbosch kijkt vicepresident Mark van Dijk uit over de nieuwbouw aan de overkant van de weg. Daar verrijst in rap tempo een 55.000 m² warehouse waar zijn bedrijf, Miles Promocean, eind van dit jaar een nieuw onderkomen in zal vinden. Via hun huidige verhuurder Spierings Vastgoed zal Miles Promocean in dit gloednieuwe distributiecentrum zo’n 15.000 m² in gebruik gaan nemen.