STAPPERIJ, CAFÉ ZAAL DE

De Bunders 3
5467 JZ Veghel

Tel. (0413) 341629
E-mail: info@destapperij.nl
Website: www.destapperij.nl

Aantal medewerkers: 8
Vestigingsjaar: 1991

De Stapperij in Veghel - van bruin café tot vergaderzaal

Bij De Stapperij in Veghel beleven bezoekers nog de échte Brabantse gastvrijheid. Het uitstekend geoutilleerde horeca-etablissement beschikt over een sfeervol bruin café en twee ruime zalen die uitermate geschikt zijn voor vergaderingen, productpresentaties, bedrijfscursussen, workshops of andere zakelijke doeleinden. De ruimtes zijn tevens aan elkaar te koppelen. Ideaal ook voor grotere personeelsfeesten en zakelijke recepties dus! 

Bereikbaarheid van De Stapperij

De Stapperij is gesitueerd in winkelcentrum De Bunders en gelegen in de directe nabijheid van de gelijknamige sporthal. Daardoor is er volop gratis parkeergelegenheid. Op twee grote pleinen is plaats voor meer dan 200 auto’s. 

Gastvrijheid en schappelijke prijzen

De familie Van der Sanden, die het horecabedrijf al tien jaar met succes exploiteert, hanteert bovendien altijd schappelijke prijzen en doet er alles aan om hun gasten het zo goed mogelijk naar de zin te maken. Zo zijn er speciale rookruimtes en is het moderne complex rolstoelvriendelijk. Daarnaast beschikt De Stapperij over een uitgebreid klimaatbeheersingssysteem (airco) en kunnen gasten gebruik maken van gratis wifi-internet.

Veelzijdige horeca-locatie

De Stapperij biedt voor elke gelegenheid uitkomst. Van verenigingsactiviteit tot huwelijksfeest, van een jubileumreceptie tot condoleancebijeenkomst en van groot tot klein (muziek)evenement tot zelfs een (kerst)markt en knallende carnavalsparty. 

Zakelijke bijeenkomsten

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is De Stapperij vanzelfsprekend een prima adres. Alle zalen hebben een eigen ingang en rookruimte en kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Dan is er maximaal plaats voor ruim 600 personen, maar ook kleinere gezelschappen zijn natuurlijk van harte welkom. 

Ruimtes naar wens in te delen

Door de geluidsdichte schuifwanden te sluiten ontstaan er drie ruimtes: de wat kleinere intieme zaal Hazelberg, grote zaal ’t Ven en het gezellige bruine café. Klanten geven hun wensen door en vervolgens zorgt De Stapperij in overleg voor de meest optimale indeling, opstelling en inrichting met het gewenste meubilair: van lange tafels met comfortabele stoelen tot van hoge bartafels met barkrukken: alles is mogelijk. 

Alles voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst

Ook een podium of een vergaderopstelling met bestuurstafel of spreekgestoelte zijn zo geregeld. Datzelfde geldt vanzelfsprekend ook voor beeld en geluid en daarbij behorende zaken als een projectiescherm, beamer en microfoons. Alles is aanwezig om van iedere (zakelijke) bijeenkomst een succes te maken. 

Moderne accommodatie 

‘Kwaliteit voor een redelijke prijs’: dat is het devies bij De Stapperij, al vele jaren een begrip in Veghel en omstreken. In 2010 is de gehele accommodatie grondig verbouwd en gemoderniseerd. Lekker een hapje eten is er natuurlijk ook mogelijk, indien gewenst met medewerking van de vaste cateraar of een door de klant zelf aangedragen leverancier. 

De Stapperij denkt in alle aspecten met de klant mee. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een bedrijfsfeest nog leuker te maken met een Pubquiz, kienavond of optreden van een band.

Het moge duidelijk zijn: De Stapperij doet de slogan ‘Ervaar de échte Brabantse gastvrijheid’ alle eer aan. Dus: waarom verder zoeken? Kijk op www.destapperij.nl voor meer informatie, route en plattegrond van de locatie. 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!