STOLKER, NOTARISKANTOOR

Logo STOLKER, NOTARISKANTOOR

's-Gravenhofplein 9, 4561 AJ Hulst
postbus 85, 4560 AB Hulst

Tel.: 0114-314355
Fax:0114-316255

Website: www.notarisstolker.nl
E-mail: info@notarisstolker.nl

Vestigingsjaar: 2004
Aantal medewerkers: 8

Kwalitatief goede dienstverlening voor een vooraf bepaalde prijs. Notariskantoor Stolker doet veel meer dan het opstellen van aktes: het kantoor is een partner voor notariële zaken. De notaris gaat graag met u om tafel om u te informeren, adviseren en ervoor te zorgen dat alles goed is vastgelegd.

Een koopovereenkomst, een hypotheekakte, huwelijkse voorwaarden, een testament, een scheiding, het beheren van geld voor de kinderen, het vaststellen van een bedrijfsvorm: op verschillende momenten in het leven is de hulp van een notaris geboden. Wat moet u precies regelen? Welke keuzes passen bij u? Notariskantoor Stolker uit Hulst helpt u bij elke stap.

Vaste prijs

Vooraf spreekt de notaris een prijs met u af. Tijdens een gesprek kan het zijn dat extra werk noodzakelijk is. U heeft bijvoorbeeld een uitgebreider testament nodig dan u dacht, of er wordt een clausule aan de hypotheek toegevoegd. Dat heeft geen gevolgen voor de prijs. Die is vooraf vastgesteld en verandert onderweg niet.

Familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht

Notaris Stolker is op allerlei terreinen actief. U kunt er ten eerste terecht voor zaken rondom familierecht. Denk aan het aanwijzen van een voogd, het afwikkelen van een nalatenschap en het maken van een verklaring van erfrecht. Een andere tak van sport is die van onroerend goed. De notaris stelt bijvoorbeeld het koopcontract op, regelt geldstromen, onderhoudt contacten met het kadaster en legt alles vast over erfdienstbaarheden. Tenslotte is notaris Stolker bedreven in ondernemingsrecht. Denk hierbij aan het oprichten van een besloten vennootschap of maatschap en het begeleiden van aandelenoverdrachten.

Advies

U bezoekt een notaris tijdens belangrijke momenten in uw leven. Toch is hij vaak de laatste in rij. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een huis: pas na de makelaar, de hypotheekadviseur en de verzekeraar is de notaris aan zet. Dat is jammer. De notaris kan u voorafgaand aan een grote beslissing goed van advies voorzien. Dat geldt ook voor keuzes rondom uw vermogen wanneer u ouder wordt. Hoe voorkomt u dat al het geld opgaat aan zorg? Sinds begin 2013 een actuele vraag. Notaris Stolker denkt mee over een wetmatige oplossing.