STORIES

Torenallee 22-02
5617 BD Eindhoven

Tel. (040) 780 5077

E-mail. info@stories-eindhoven.nl
Website. www.stories-eindhoven.nl

Dé evenementenlocaties op Strijp

Het opleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat is onze doelstelling! Binnen deze doelgroep heeft ieder zijn of haar eigen verhaal. De één uit een gebroken gezin of niet representatieve omgeving, de ander uit een oorlogsgebied etc.. In de meeste gevallen is de wil om in de maatschappij te passen groter dan de kans. STORIES biedt deze mensen een kans om zonder vooroordeel te wennen, leren en ambities realiteit te maken.

Met een opleiding op maat geven we onze doelgroep de praktische maar ook theoretische kennis, aangevuld met stages bij één van onze partners met als doelstelling een betaalde baan te realiseren. 

STORIES vertellen we, zeker ook over ons aanbod! Wat eet je nu eigenlijk? wie heeft de gerechten verzonnen? waar komen ze vandaan?

STORIES vertelt je wat je eet en drinkt. Met ons aanbod aan wereldkeuken streetfood maak je een wereldwijde tocht door culinaire verhalen en belevingen! Dat maakt Stories memorabel. Vertelt u de stories verder?

STORIES Catering & Events

Met verhalen komen emoties naar boven. Deze emoties voel je en hierdoor sla je dit op als een herinnering. STORIES vertelt verhalen. Door de sfeer, smaken en geuren maken we de emoties los!

STORIES is de feel-good-hotspot voor eten en drinken en dé event venue van Eindhoven. De personages gastvrijheid en beleving komen in al onze hoofdstukken terug. Samenvattend hip, bruisend en sfeervol.

Evenementen

In de wijk Strijp-S wat ook wel het tweede centrum van Eindhoven wordt genoemd hebben ondernemende en creatieve geesten deze oude Philipswijk omgetoverd tot culturele hotspot. STORIES is gevestigd op de begane grond van Torenallee, het voormalige Philips gebouw ‘De Apparatenfabriek’. De industrieel botanisch ingerichte locatie is op werkdagen open voor ontbijt & lunch.

In de avond en de gehele weekenddagen is deze locatie te huur tot 250 personen, voor unieke borrels, (bedrijfs)feesten, jubileumfeesten, presentaties, huwelijk, of andere events met mogelijkheden op het gebied van catering, activiteiten en entertainment. Tevens beschikken wij over een groot terras met uitzicht op het industriële Strijp-S.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche