STORK TECHNICAL SERVICES ZUID-NEDERLAND, VESTIGING VEGHEL

Logo STORK TECHNICAL SERVICES ZUID-NEDERLAND, VESTIGING VEGHEL

Eisenhowerweg 28
5466 AC Veghel

Tel. 088-0893501

E-mail: bas.reijnen@stork.com
Website: www.storktechnicalservices.com
https://jobs.stork.com/nl/

De Veghelse vestiging van het internationaal-opererende Stork richt zich met name op de proces, food-feed & beverage-sector, de maakindustrie en de leisure attractiemarkt in de regio. Stork zorgt als onderhoudsspecialist bij toonaangevende klanten voor betrouwbare installaties tegen zo laag mogelijke kosten.

Klanten uit de voedingsindustrie zijn onder andere Mars, Agrifirm, Bavaria en Friesland Campina. Stork werkt daarnaast voor b.v. medicijnfabrikant Aspen, voor afvalverwerker Rendac en voor overheidsdiensten zoals Rijswaterstaat en Waterschap Aa en Maas. Kortom een breed dynamisch klantenbestand.

Werkplaats en buitendienst

Stork werkt zowel in de eigen werkplaats op de Eisenhowerweg 28 te Veghel als op locatie bij de klant. Die combinatie is goud waard: op het moment dat medewerkers van Stork tijdens een project of revisie op locatie een onverwacht mankement aantreffen, kunnen ze snel de eigen werkplaats inschakelen. Medewerkers daar maken productieruimte vrij, en leveren zo snel mogelijk een gerepareerd of vervangend onderdeel. Het werk ter plaatse loopt zo min mogelijk vertraging op.

Onderhoudspartner

Hun drive kenmerkt de medewerkers van Stork: ze leveren kwaliteit, en laten niet los voor de klant tevreden is. Stork kan het onderhoud geheel of gedeeltelijk van een fabriek overnemen voor een vaste prijs en werken op projectbasis. Daarnaast levert Stork deskundige medewerkers die onder regie van de klant kunnen werken, als onderdeel van de flexibele schil van een bedrijf.

Knowhow

Stork Veghel heeft 30 jaar ervaring in de regio, onder andere op het gebied van piping (leidingwerk), rotating (pompen en roerwerken), verspaning, constructiewerken en het verplaatsen van machinerieën. Ook heeft het bedrijf veel ervaring met turnaround en stopgebonden werk (onderhoudswerk dat onder tijdsdruk moet plaatsvinden als de productielijn stil ligt, bijvoorbeeld in een vakantieperiode). Stork kan dat werk vooraf beprijzen, zodat de klant altijd weet waar hij aan toe is.

Multidisciplinaire samenwerking

De vestiging in Veghel is bovendien onderdeel van het internationaal opererende Stork, bekend als asset manager in de sectoren olie en gas, chemie en energie. De klant van Stork Veghel profiteert niet alleen van de verschillende specialismen die in Veghel aanwezig zijn, maar ook van de kennis en deskundigheid van de andere vestigingen Stork. 

Via het vertrouwde aanspreekpunt in Veghel staan veel meer diensten tot zijn beschikking. Voor bijvoorbeeld appendagerevisie en meet- en regelwerk, E&I, hoogspanning en modificaties werkt Veghel intensief samen met andere vestigingen van Stork in Nederland. Op die manier ontzorgt Stork de klant.

Consultancy en engineering

Dat geldt ook voor engineering en consultancy. Vaak zijn medewerkers van de landelijke afdeling Stork Consultancy in Veghel actief. In samenwerking met engineers van Fluor, het internationale moederbedrijf van Stork, neemt Stork Veghel bovendien investeringsvraagstukken en re-engineering voor zijn rekening.

Naast Operational Expenditures (OPEX) zijn via moederbedrijf Fluor ook kwesties op het gebied van Capital Expenditures (CAPEX) bij Stork in goede handen. Blijkt dat een onderdeel of machine die (te) veel onderhoud vraagt, dan denken de consultants van Stork en Fluor mee over een beter alternatief.

 

Brochures

 

 

Interview met de onderneming

Foto: Phil Willems, Manager Service & Onderhoud Stork Brabant Gelderland Op de open dag van ROC de Leijgraaf informeerde Stork de jongeren over de praktijkervaring die zij bij de Veghelse vestiging op kunnen doen en hoe divers de techniek sector eigenlijk is. Stork is ook hoofdpartner van de TU/E Contest, dé wedstrijd voor studenten om hun innovatieve ideeën, prototypes of technische projecten voor te leggen aan experts. “Alles met als doel om techniek weer aantrekkelijk te maken en jonge talenten te ontdekken”, vertelt Phil Willems, Manager Service & Onderhoud Stork Brabant Gelderland. Grote eigen werkplaats geeft ruimte aan studenten voor praktijk ontwikkeling Stork Veghel is een vreemde eend in de bijt, want waar Stork voornamelijk bekend is van haar activiteiten in de olie en gas industrie, richten de technici in het Brabantse Veghel zich vooral op de niet (petro)chemische markt. “Wij verzorgen het onderhoud van productie...

Volledig interview »