STRAALBEDRIJF BOXTEL B.V.

Van Salmstraat 50, 5281 RS Boxtel


Tel. (0411) 677693
Fax (0411) 683447
E-mail: info@straalbedrijfboxtel.nl
Website: www.straalbedrijfboxtel.nl

Aantal medewerkers: 12
Vestigingsjaar: 1987

Met het stralen en coaten van uw objecten neemt u toch geen onnodige risico’s? Met Straalbedrijf Boxtel kiest u voor kwaliteit, zonder compromis.

Wij zijn al sinds 1987 gevestigd in ons pand in Boxtel. In 2000 is het pand uitgebouwd, om schaalvergroting mogelijk te maken. In 2006 is er een nieuwe hal aan toegevoegd. De totale oppervlakte bestaat nu uit ruim 5000 m2 bedrijfsruimte.

Bedrijfsontwikkeling

In de beginfase waren de activiteiten voornamelijk geconcentreerd op protectieve coatings en straalwerkzaamheden, maar na verloop van tijd heeft er een verschuiving plaatsgevonden naar een grotere diversiteit van coating-activiteiten, zoals poedercoating en verfijnde industrielakken. Protectieve coatings nemen nog steeds 50% van het coatings segment in beslag, maar inmiddels is het natlakken en poedercoaten toegenomen met respectievelijk 30% en 20%.

Het stralen is nog steeds een specialisme binnen ons bedrijf. Zo zijn we bedreven in:

  • Staalstralen Cabine van 6x6x27 meter
  • Glasparelstralen Cabine van 5x5x15 meter
  • Hefcapaciteit van onze kraanbaan is uitgebreid naar 30 ton

Maatschappelijk verantwoord

Wij zijn vooruitstrevend en innovatief wanneer het aankomt op het bedenken van oplossingen die het rendement en het milieu ten goede komen. Zo werken wij bijvoorbeeld met Selemix Direct Topcoat. Dit laksysteem kan worden aangebracht in één arbeidsgang. Hierdoor is er minder lak nodig wat uitstoot van vluchtige organische stoffen reduceert.

Flexibel

Onze grote kracht is de enorme diversiteit in onze werkzaamheden. Hierdoor hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd en is niets onmogelijk. We vinden altijd wel een oplossing voor elk project.

Door onze grote capaciteit kunnen wij snel schakelen en zijn we zeer flexibel. Onze productielijnen zijn geschikt voor zowel enkel stuks opdrachten, als voor seriematig werk. Onze opdrachtgevers kunnen allen bouwen op onze knowhow op het gebied van het gehele straal- en coatingtraject.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!