Artikelen STRATOS CLUB

Bedrijfsnieuws

Zakelijke dienstverlening Dit zijn de Stratos Clubactiviteiten van de maand juni

Met een praktisch programma voor mkb-ondernemers, bestaande uit Stratos Groepen en diverse clubactiviteiten, biedt Stratos uit Bergen op Zoom al 25 jaar een bijdrage aan de groei en continuïteit van bedrijven in de regio West-Brabant.

Ondernemerstips

Zakelijke dienstverlening Ondernemer, stap uit je comfortzone!

Volgens Marga Jansen van Stratos is het voor ondernemers van groot belang dat zij uit hun comfortzone durven te stappen. Door buiten je veilige omgeving te tasten, ontwikkel je meer vaardigheden en leer je tevens om groter te denken. Kwaliteiten waar niet alleen jij, maar ook je bedrijf baat bij heeft.

Projecten

Zakelijke dienstverlening 'Stratos heeft voor mij het ondernemen weer écht leuk gemaakt'

“Stratos heeft voor mij het ondernemen weer écht leuk gemaakt. Het heeft mij én mijn bedrijf verder gebracht. Ik ben als het ware naar een andere dimensie gegaan”, aldus Toine van Poppel, directeur/mede-eigenaar van Hendriks Infra BV en deelnemer van Stratos.

Interviews

Zakelijke dienstverlening Stratos Club ondersteunt ondernemers bij het maken van vervolgstappen met hun bedrijf

Iedere ondernemer loopt weleens tegen vragen of problemen aan waar hij niet met andere mensen uit zijn omgeving over kan of wil praten. Stratos Club ondersteunt ondernemers groepsgewijs en helpt hen om samen met andere ondernemers een vervolgstap te maken in hun zakelijke én persoonlijke ontwikkeling.