Artikelen STRATOS CLUB

Bedrijfsnieuws

Zakelijke dienstverlening Dit zijn de Stratos Clubactiviteiten van de maand juni

Met een praktisch programma voor mkb-ondernemers, bestaande uit Stratos Groepen en diverse clubactiviteiten, biedt Stratos uit Bergen op Zoom al 25 jaar een bijdrage aan de groei en continuïteit van bedrijven in de regio West-Brabant.

Ondernemerstips

Zakelijke dienstverlening Inspiratiesessie over groei voor MKB'ers op 21 mei in Breda

Stratos Club ondersteunt ambitieuze MKB-ondernemers met groeipotentie. Je ziet volop kansen, maar het is ook een uitdaging hoe je dit gaat aanpakken. Bij wie klop je aan? Hoe doet een andere ondernemer dit? Om hier antwoord op te geven organiseert Stratos Club 21 mei een inspiratiesessie.

Projecten

Zakelijke dienstverlening 'Stratos heeft voor mij het ondernemen weer écht leuk gemaakt'

“Stratos heeft voor mij het ondernemen weer écht leuk gemaakt. Het heeft mij én mijn bedrijf verder gebracht. Ik ben als het ware naar een andere dimensie gegaan”, aldus Toine van Poppel, directeur/mede-eigenaar van Hendriks Infra BV en deelnemer van Stratos.

Interviews

Zakelijke dienstverlening Stratos Club ondersteunt ondernemers bij het maken van vervolgstappen met hun bedrijf

Iedere ondernemer loopt weleens tegen vragen of problemen aan waar hij niet met andere mensen uit zijn omgeving over kan of wil praten. Stratos Club ondersteunt ondernemers groepsgewijs en helpt hen om samen met andere ondernemers een vervolgstap te maken in hun zakelijke én persoonlijke ontwikkeling.