'T WITTE PAARD

Oude Bredaseweg 15
4872 AB Etten-Leur

Tel. (076) 3031301
Fax (076) 5038122

E-mail: info@hotelhetwittepaard.nl
Website: www.hotelhetwittepaard.nl

't Witte Paard, de huiskamer van Etten-Leur sinds 1828

't Witte Paard is een gezellig hotel in het centrum van "het dorp met stadse fratsen", Etten-Leur. Ook al ligt het hotel midden in het centrum, de kamers zijn rustig gelegen aan het Oderkerkpark. Het hotel heeft 27 kamers, waarvan 15 kamers met een douche, 7 met een bad en 5 luxere kamers met tweepersoonsbed, die wat ruimer zijn als de andere kamers.

Restaurant

Het hotel beschikt over een restaurant waar ’s ochtends het ontbijt kan worden genuttigd. ’s Middags kan er genoten worden van een heerlijke lunch, high tea, high beer of een high wine. 's Avonds kunt u er heerlijk dineren.

Als het in de zomer kan openen wij ook ons voor- of parkteras. Hier genieten onze gasten van een drankje met bijvoorbeeld onze borrel BBQ. Ook kan er een gezellig drankje worden genuttigd in het bruine café. Men kan kiezen uit kiezen uit 6 smaken chocomel en 's avond genieten van verschillende bieren en wijnen. De wijnen zijn tegen een slijterij prijs mee naar huis te nemen. Dit café wordt ook wel ‘De huiskamer van Etten-Leur’ genoemd. Het is ook mogelijk hier een exclusief feest te geven.

Activiteiten

Daarnaast worden er een tal van activiteiten georganiseerd zoals Pub Quiz die iedere eerste maandag van de maans 's avonds wordt gehouden. Elke 2e dinsdag van de maand is er spelletjesavond en de laatste woensdag van de maand komt "BC HWP", beter bekend als Bier Club Het Witte Paard bij elkaar. De gezelligheid is duidelijk te ervaren tijdens verschillende evenementen zoals de kermis, de wielerronde en de avondvierdaagse. Meer informatie over onze activiteiten kunt u vinden op onze website www.hotelhetwittepaard.nl

 

 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!