TC&O MANAGEMENT VOOR MOBILITEIT

Markt 46
5521 AN Eersel
Postbus 88
5520 AB Eersel

Tel. 088-2333000

E-mail: info@tco-mvm.nl
Website: www.tco-mvm.nl

Aantal medewerkers: 27

TC&O Management voor Mobiliteit

Transparantie, eenvoud en ontzorging op gebied van mobiliteit, dat is waar TC&O Management voor Mobiliteit voor staat. Dagelijks zorgen wij dat het vervoer van en naar werk, dagbesteding of school goed verloopt voor duizenden mensen, tegen het hoogste comfort voor de reiziger en het hoogste gemak voor de 'opdrachtgever' van het vervoer.

Mobiliteit is een hekel vraagstuk in ons druk bereden land. De twee afdeling van TC&O zijn beide marktleider op het gebied van hun werkzaamheden, al zijn ze totaal verschillend van doelgroep. Afdeling Bureau Vervoer administreert en controleert het vervoer van cliënten naar hun dagbesteding en leerlingen naar hun school. Afdeling TC&O Mobydesk zorgt dat de reiskostenregelingen van werkgevers stimuleren om zo min mogelijk solistische autokilometers te maken én deze regelingen praktisch uitvoerbaar en beheersbaar zijn via het internet. Wilt u het vervoer professionaliseren? Bent u een zorginstelling of vervoersafdeling van de gemeente, lees dan door onder de kop ‘Bureau Vervoer’. Bent u een werkgever (overheid of bedrijfsleven), lees dan hieronder door onder ‘TC&O Mobydesk’.

Oplossing voor mobiliteitsvraagstukken en -administratie

Uw medewerkers komen op verschillende manieren naar hun werk. Sommigen geven de voorkeur aan reizen met de auto, waar anderen liever reizen met het openbaar vervoer of fiets.  Voor u als werkgever komt daarmee ook een administratief plaatje om de hoek kijken. Want waar voor de ene medewerker een kilometervergoeding verrekend moet worden, krijgt u van uw andere medewerker misschien wel de vraag om het openbaar vervoer. TC&O bedacht daarvoor de oplossing: TC&O Mobydesk.

Outsource uw reiskostenregelingen met TC&O Mobydesk

De afdeling TC&O Mobydesk zorgt ervoor dat de administratie rondom het woon-werkverkeer en zakelijk verkeer van uw medewerkers vlekkeloos verloopt. Door het outsourcen van uw reiskostenregeling bent u slim bezig op het vlak van mobiliteit. Het online systeem biedt een groot voordeel omdat alle mobiliteitsoplossingen in één systeem staan. 

Besparen op mobiliteit met TC&O Mobydesk

Bovenal bespaart u met Mobydesk, omdat u het meest efficiënte en effectieve reisadvies aan uw personeel kunt geven. Daarnaast helpt het u om de administratieve handelingen rond het vervoer sneller te kunnen verwerken. Het systeem is onafhankelijk van andere aanbieders, waardoor maatwerk ook mogelijk is. Weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken / vast leggen? Ook voor beleidsmatig mobiliteitsadvies bent u bij TC&O aan het juiste adres. 

Bureau Vervoer TC&O

Grip op vervoer met Bureau Vervoer TC&O 

Een tweede afdeling bij TC&O, afdeling Bureau Vervoer TC&O, zorgt voor gedegen ondersteuning op het vlak van contractvervoer en leerlingenvervoer. Bij het contractvervoer fungeert TC&O enerzijds als een vervoersafdeling voor uw zorginstelling, waar TC&O anderzijds de beheerder is voor het leerlingenvervoer van gemeenten. De slimme software van Bureau Vervoer TC&O registreert alles, van ophaaltijden, afmeldingen, wijzigingen tot klachten. Kennis geeft grip. En met grip kunt u sturen naar een kostenbesparing. Hoe, vraagt u zich af? Denk daarbij aan gecombineerde routes en een klachtensysteem dat buiten uw instelling om geregeld wordt. Door het extra inzicht dat wordt gecreëerd, kunnen bijvoorbeeld soloritten worden geanalyseerd op bespaarmogelijkheden. En niet onbelangrijk: de tijdsinvestering van uw personeel gaat omlaag waardoor zij zich kunnen richten op hun primaire kwaliteitstaken!

Onafhankelijk loket voor mobiliteit

Het in Eersel gevestigd bedrijf is in staat onafhankelijk onderzoek uit te voeren bij vervoerders, zorginstellingen en overheid. Ook als vervoerder kunt u TC&O inschakelen, bijvoorbeeld voor ondersteuning van uw helpdesk en software, of een onafhankelijk onderzoek. In dit onderzoek wordt gekeken of de administratie en de afspraken op het vervoersbestek goed worden nageleefd. Daarnaast wordt hierbij gekeken naar een professionele klachtenprocedure.

Neem contact op met TC&O Management voor Mobiliteit

Geen enkel vraagstuk op het vlak van mobiliteit is hetzelfde. TC&O is dan ook gespecialiseerd in maatwerk en daarom biedt het bedrijf hier veel producten voor aan. Bent u op zoek naar specifieke ondersteuning op het vlak van mobiliteit? Daag TC&O uit en mail naar info@tco-mvm.nl. U zult zien dat u samen tot maatwerkoplossing komt. Want: een goed mobiliteits- of vervoersplan levert op en ontzorgt!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche