TCR GROUP

Logo TCR GROUP

Industrieweg 7b, 4338 PR Middelburg


Tel. (0118) 620610
Fax (0118) 260892
E-mail: info@tcrgroup.nl
Website: www.tcr.nu

Aantal medewerkers: 300
Vestigingsjaar: 1997

Over TCR

De TCR Group is de overkoepelende organisatie waar de specifieke  productgroepen, taxi, openbaarvervoer, evenementenvervoer, Van Fraassen Travelling, VIP vervoer en de Night Express onderdeel van uitmaken. De hoofdvestiging van de onderneming is gevestigd te Middelburg.

Diensten

Taxi Centrale Renesse (TCR) kent een breed scala aan productvormen op het gebied van personenvervoer, van taxi tot luxe touringcar.
TCR is hiermee uitstekend in staat haar klanten het beste maatwerk te bieden. Onze ervaren chauffeurs beschikken over een klantvriendelijke- en dienstverlenende instelling en beschikken over goede sociale vaardigheden. Afgestemd op de doelgroep waarvoor zij worden ingezet, ontvangen zij bij indiensttreding van TCR een gerichte interne training. Hiermee worden zij optimaal in staat gesteld onze reizigers passend van dienst te kunnen zijn. Het moderne en comfortabele wagenpark van TCR bestaat uit een 400-tal voertuigen die door de eigen onderhoudsdienst in optimale staat worden onderhouden. Een 24- uur servicedienst garandeert de continuïteit van onze dienstuitvoering.