TE CONNECTIVITY

Rietveldenweg 32
5222 AR 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 6246246
Fax. (073) 6246958

Website: www.te.com

TE Connectivity (TE) is een internationaal bedrijf met een jaaromzet van $13 miljard en is wereldleider in connectoren en sensoren. TE zet zich in om de wereld veiliger, duurzamer, productiever en verbonden te maken. Al meer dan 75 jaar produceren wij connectoren en sensoren die zich bewezen hebben in de zwaarste omstandigheden en hebben wij ontwikkelingen mogelijk gemaakt in transport, industrie, medische technologie, datacommunicatie zowel zakelijk als privé. Zo komt iedereen in de wereld, zonder het te beseffen, in contact met TE.

Internationale marktleider

Wereldwijd heeft TE 78.000 werknemers, waarvan ongeveer 7.000 engineer zijn.
In Nederland is TE gevestigd in Den Bosch en is hier nog altijd een begrip. In 1955 zijn zij hier opgericht als AMP. TE heeft behoorlijk veel ontwikkelingen doorgemaakt. Vandaag staan wij bekend als internationale marktleider met een sterke ondernemersgeest, gedreven door innovatie en samenwerking en met ongeveer 300 medewerkers staan wij internationaal ons mannetje.

Gedreven personeel

Het werkklimaat bij TE sluit naadloos aan bij het bedrijf; de mensen zijn
gedreven, innovatief en hebben een sterke ondernemersgeest. De sfeer is collegiaal en ontspannen. We hebben wat over voor elkaar en voor het bedrijf. Ook staan wij open om de wereld beetje bij beetje beter te maken door samen te werken en service te verlenen aan externe partijen. Samen gaan wij voor een veiligere, duurzamere, productievere en verbonden wereld.

Test Laboratorium

In onze test-faciliteit werken we steeds aan het verbeteren van de kwaliteit van onze producten door ze te onderwerpen aan specifieke testen. We werken nauw samen met ontwikkelingsingenieurs over de hele wereld om de specificaties van onze producten aan te scherpen. We bieden onze service ook aan voor externe klanten. Dit kan zijn van mecha- nische, klimatologische of elektrische testen tot antenne en EMC testen.
Hierbij garanderen we dat het volledige testproces conform is aan de eisen volgens ISO 17025.

Modelshop

Ons Modelshopteam is gespecialiseerd in het leveren van demonstrators, prototype
producten en testbare engineering samples (connectoren, elektronica delen en kabel assemblies). Daarnaast maken wij ook fixtures en tools. Voor het maakproces gebruiken we zowel vele soorten conventi- onele subtractieve processen als nieuwe additieve rapid prototyping processen. We werken nauw samen met zowel onze locale en internationale engineering afdelingen als met het locale Test-Lab.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!