home » bedrijven » Bouw »

TEBODIN EINDHOVEN

Keizer Karel V Singel 45
5654 NM Eindhoven

Tel. (088) 9967008

E-mail: eindhoven@tebodin.com
Website: www.tebodin.com

Aantal medewerkers: 73
Kwaliteitsnorm:
- OHSAS 18001
- ISO 9001

Tebodin is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau. Wereldwijd biedt Tebodin opdrachtgevers de kennis en ervaring van ca. 3.000 medewerkers op uiteenlopende gebieden.

Vanuit het uitgebreide kantorennetwerk van zo’n vijftig kantoren bieden wij onze opdrachtgevers zowel internationale expertise als lokale knowhow op het gebied van industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed en energie en milieu.

We voeren zowel grote als kleine opdrachten uit, in één of meerdere disciplines voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Ondanks die diversiteit hebben we één gezamenlijk doel: het efficiënt en succesvol realiseren van projecten. Tebodin biedt consultancy, engineering, procurement,  projectmanagement, en constructiemanagement services. 

Focus op de Benelux

Het totaal aantal kantoren in de Benelux is tien, waarmee we een goede spreiding hebben binnen dit gebied. Zodoende zijn we regionaal en dicht bij de klant gevestigd. ‘Always close’ betekent voor ons dicht bij de klant staan. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. We voelen ons betrokken bij de projecten van onze klanten en bij de doelen die men wil bereiken. Graag gaan we langdurige relaties aan met onze opdrachtgevers, hetgeen via onze (lokale) betrokkenheid goed realiseerbaar is.

Met onze vestigingen in Bergen op Zoom en Antwerpen zijn we in staat om goed te anticiperen op de toenemende vraag vanuit West-Brabant, Zeeland en Antwerpen en kunnen de aandacht geven die opdrachtgevers verdienen. Beide kantoren werken nauw samen. Door de spreiding van kantoren kunnen projecten in de gehele regio uitgevoerd worden, waarbij de klant altijd kan profiteren van enerzijds de internationale expertise en anderzijds de lokale knowhow.

 
Flexibiliteit, oprechtheid en kwaliteit staan voorop bij de dienstverlening van Tebodin. De projecten die we realiseren doen we altijd in nauwe samenwerking met de klant, waarbij oog voor duurzaamheid geïntegreerd is in ons proces. De basisafspraken over kwaliteit zijn vastgelegd in het Tebodin Quality System (TQS), waarin onder meer ook veiligheid, gezondheid en milieu aan de orde komen.

Sterke groei

Tebodin is al ruim 65 jaar een jong bedrijf. We zijn zeer succesvol in onze manier van werken en onze medewerkers krijgen de vrijheid en de ruimte om zelf leuke en interessante projecten uit te voeren en te leiden. Door onze aanpak komt iedere medewerker al snel in contact met de opdrachtgever en bestaat er de mogelijkheid om een team van mensen aan te sturen. Je werkt voor een afwisselende klantenkring en vaak in nauwe samenwerking met andere vestigingen van ons bedrijf. Mensen ontwikkelen zich hierdoor snel. Maar ook door de trainingsmogelijkheden die wij onze medewerkers bieden. Er zijn echt volop carrièremogelijkheden binnen Tebodin.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!