TECA B.V.

Logo TECA B.V.

Wattweg 5-5a
4631 SM Hoogerheide
Postbus 89
4630 AB Hoogerheide
De Kooi
Tel. (0164) 616417
Fax (0164) 616418
E-mail: info@teca.nl
Website: www.teca.nl

Aantal medewerkers: 22
Vestigingsjaar: 1998

Teca zoekt voor u de beste logistieke oplossing; over de weg, over het water én door de lucht. Teca biedt u logistiek maatwerk door middel van freight management, supply chain solutions en shipping.

Logistiek maatwerk

Teca is uw partner in logistiek maatwerk. Al sinds 1988 zoekt de logistiek dienstverlener voor u naar de beste logistieke oplossing. Mondiaal, maar op basis van lokale kracht. De hoofdvestiging van Teca bevindt zich in Hoogerheide, middenin de logistieke hotspot West-Brabant. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende vestigingen in Europa die allen een belangrijke schakel vormen in de continentale transportstromen.

Freight management

Voor een kostenefficiënt freight management biedt Teca u logistieke oplossingen over de weg, het water en door de lucht. Teca neemt u graag een zorg uit handen als het gaat om uw luchtvracht en zeevrachtcontracten. Ook profiteert u van een professionele distributie variërend van kleine pakketten tot grote partijen. Of wellicht kiest u liever voor multimodale transportoplossingen. Deze zijn betrouwbaar, flexibel en bovendien toepasbaar in de gehele transportketen.

Supply chain solutions

Bent u op zoek naar een professionele opslagcapaciteit voor uw producten? Of zoekt u een betrouwbare partner voor het afhandelen van uw douaneformaliteiten? Teca biedt u slimme oplossingen voor uw supply chain, zoals warehousing en distributie, douane diensten en maatwerkoplossingen. Dat betekent dat u profiteert van een professionele magazijndienstverlening voor elk type logistiek, op- en overslag en daaraan gekoppelde distributiediensten.

Missie

Tevreden klanten vormen de basis van succes. Daarom gaat Teca graag een stapje verder voor u en zoekt ze naar logistieke totaaloplossingen. Teca bedient klanten wereldwijd en houdt daarbij rekening met een voortdurend veranderende omgeving. Op deze manier is Teca uitgegroeid tot een Europese dienstverlener van betekenis.  Een solide financiële groep vormt het fundament onder de logistieke dienstverlener. Zodat u altijd op Teca kunt rekenen.

ISO-certificaat

Teca is ISO 9002 gecertificeerd door BVQI. Het bedrijf werkt volgens internationaal vastgestelde normen en procedures. Zo weet u zeker dat de logistieke dienstverlener haar processen onder controle heeft en u de kwaliteit levert waar u recht op heeft.