TECHNISCHE UNIE B.V. EINDHOVEN

Ambachtsweg 12
5627 BZ Eindhoven

Tel. (040) 2640640

E-mail: eindhoven@technischeunie.com
Website: www.technischeunie.nl

Steeds meer industriële bedrijven – machinebouwers en industriële eindgebruikers - weten Technische Unie te vinden. Niet zo verwonderlijk, want ons industrieassortiment is breed en diep, en we vullen het voortdurend aan op basis van de wensen van onze klanten. Via onze website kunt u bovendien snel en gemakkelijk zoeken en bestellen, en onze uitgekiende logistiek geeft u de zekerheid van de juiste producten op de juiste tijd en plaats.

Technische Unie stelt alles in het werk om u optimaal te kunnen ontzorgen. Zo bieden we industrieklanten de mogelijkheid om hun systeem te koppelen aan ons bestelsysteem, met als resultaat een nóg efficiënter bestelproces.

Effiencywinst

Daarnaast werken we aan verdere classificatie van niet-gecodeerde producten, zodat u ook hier gemakkelijk toegang toe heeft. Op logistiek gebied onderscheiden we ons met maatwerkoplossingen, waardoor u bij uw productie- of onderhoudsproces een aanzienlijke effiencywinst kunt boeken. 

En dankzij de kennis van onze industriespecialisten en industrievertegenwoordigers kunnen we inspelen op uw specifieke proces en altijd de juiste oplossing bieden.

Ontdek de mogelijkheden van Technische Unie, dé partner voor de industrie. Ook voor uw specifieke vraag hebben wij de oplossing in huis.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche