home » bedrijven » Bouw »

TEGELGROEP NEDERLAND

Geurdeland 13
6673 DR Andelst
Postbus 19
6674 ZG Herveld

Tel. (0488) 452353
Fax. (0488) 451036

E-mail: info@tegelgroep.nl
Website: www.tegelgroep.nl

Groothandel en importeur Tegelgroep Nederland is de meest vooraanstaande speler op de markt van wand- en vloertegels, opererend met een volledig dekkend distributienetwerk in Nederland en België. 

Thuis in alle marktsegmenten

Met een jarenlange ervaring en een grote schat aan productkennis is Tegelgroep Nederland actief in alle marktsegmenten, zowel voor indoor als outdoor toepassingen met keramische tegels. Met een jaarlijkse afzet van meer dan 3 miljoen m2 per jaar bedienen wij meer dan 600 detaillisten, 85 bouwmaterialenhandelaren, 35 (inter)nationale franchise en formule organisaties, alle grote tegelzettersbedrijven en inmiddels 70 handelaren in sierbestrating en buitenvloeren. Daarbij onderhouden we uitstekende en duurzame relaties met architecten, projectontwikkelaars, interior en exterior designers en autoriteiten op het gebied van wonen en interieur.

Klantgerichte concepten

Naast een voorraadhoudende en logistieke functie heeft Tegelgroep Nederland de laatste jaren zich zeer sterk ontwikkeld op het gebied van vernieuwende en klantgerichte concepten. We bieden effectieve marketinginstrumenten door trends en ontwikkelingen in de (inter)nationale markten nauwlettend te volgen en snel in te spelen op de klantbehoeften van vandaag en die van morgen.

Saint-Gobain

Tegelgroep Nederland is een bijzonder rendabel onderdeel van het Franse Saint-Gobain. Met bijna 200.000 werknemers actief in 64 landen en een omzet van ruim 45 miljard euro, behoort Saint-Gobain tot de 100 grootste en meest innovatieve bedrijven ter wereld. Met een jaarlijks omzetvolume van meer dan 100 miljoen vierkante meter in wand- en vloertegels is Saint-Gobain marktleider in Europa en daarmee een krachtige speler op het wereldtoneel van tegels. Technologische en esthetische ontwikkelingen, duurzaamheid en service zijn dé sleutelwoorden.

Tegelgroep Nederland staat voor innovatie, vastberadenheid en betrokken zijn. Altijd.

Dit realiseren wij door onze klant steevast centraal te stellen en intensieve samenwerkingen aan te gaan, door onze deskundigheid te garanderen en altijd kwaliteit boven kwantiteit te plaatsen.

Partnership

Samenwerking is dé succesfactor om te komen tot een gezamenlijk duurzaam resultaat. Onze drijfveer is om onze klant te helpen met de best denkbare oplossing in product en dienst. Tegelgroep Nederland weet zich omringd met sterke partners met specifieke expertises. Daarbij is het onze brandende ambitie om te innoveren, om beter te worden en u constant de juiste oplossing aan te kunnen reiken. Onze uitdaging ligt in het plezier en de passie die wij hebben voor ons bedrijf. En onze producten en bijbehorende diensten steeds weer om te kunnen zetten in betere toepassingen voor een optimale klantbeleving.  Dit doen wij door altijd klantgericht te werken. Als klant staat u centraal, uw tevredenheid heeft voor ons de grootste waarde. Om samen uitstekende prestaties te kunnen leveren. In ons boek heet dat partnership.

Totaalaanbod wandtegels en vloertegels

Voor elk denkbare toepassing. Voor tegen de wand, voor op de vloer. Voor binnen of buiten, elke ruimte is ons terrein. Tegelgroep Nederland biedt met haar 4 business units en al haar leveranciers een totaalaanbod aan keramische wand en vloertegels en aanverwante producten. Plus alle ondersteunende diensten. Een uitzonderlijk breed assortiment in de juiste kwaliteit voor elk toepasbaar budget. Sinds jaren is Tegelgroep Nederland de meest toonaangevende tegelgroothandel in Nederland. Marktleider in keramische tegels en alles wat daarbij hoort.

Inspelen op keramische ontwikkelingen

Elke keramische ontwikkeling wordt door ons op de voet gevolgd. Ditzelfde geldt voor de verschillende trends en signaleringen in de voor ons relevante branches op het gebied van design, architectuur en (woon)interieur. Door intensieve samenwerkingen met gerenommeerde tegelproducenten en (inter)nationale topontwerpers, maar vooral ook met u. Hierdoor ontstaan steeds weer nieuwe inzichten, doorvertalingen van mogelijkheden en andere functionaliteiten ten behoeve van tegels. Om constant te blijven innoveren en beter in te kunnen spelen op de nieuwe behoeften. Op uw behoeften van vandaag. En die van morgen.

Advies

Naast het voortdurend actualiseren van onze uitgebreide en aansprekende tegelcollecties, die van overal ter wereld worden samengesteld, kunt u van ons meer verwachten. Naast een uitgekiend en geprezen logistiek systeem met feilloze distributie van onze goederen waar dan ook in de wereld, leveren wij diverse retailconcepten om uw verkoopruimte in te richten conform de laatste standaard maar ook de allernieuwste mogelijkheden. Tegelgroep Nederland is steevast innovatief met presentatiemodules, showroomconcepten en retailformules. Tevens bieden wij u alle denkbare service en op maat gesneden advies ten aanzien van uw marketing- en sales activiteiten. Dit alles wordt ondersteund door geavanceerde automatisering, welke de processen efficiënt en betrouwbaar laten verlopen.

Enthousiaste en gedreven medewerkers

We luisteren goed naar onze klanten, partners en specialisten in verschillende branches. Met uw ervaringen en door constant onderzoeken te verrichten, streven wij ernaar om onze diensten verder uit te bouwen en te perfectioneren om u nog beter bij te kunnen staan. Maak kennis met onze enthousiaste en gedreven medewerkers. En verneem op welke wijze wij u kunnen ondersteunen met elk vraagstuk als het gaat om toepassen of verhandelen van keramische tegels. Wil je ook werken bij Tegelgroep Nederland? Bekijk onze vacatures.

Organisatie

In een wereld van razendsnelle ontwikkelingen is het prettig te weten dat u gebruik kunt maken van een partner die de ontwikkelingen niet alleen op de voet volgt, maar daar zelf een vooraanstaande rol in vervult.

Kwaliteit boven kwantiteit

Onze organisatie wordt gestuurd op een juiste balans tussen efficiency en effectiviteit. Door simpele maar uiterst betrouwbare en flexibele processen. In de snelst mogelijke tijd tegen de laagst mogelijke kosten. Daarbij geldt altijd en zonder uitzondering: “Kwaliteit boven kwantiteit”.

3 pijlers van Tegelgroep Nederland

Wij bieden u een uiterst professionele organisatie die zich in de loop der tijd uiterst bekwaam heeft gemaakt in verschillende disciplines. Daarbij gelden 3 absolute pijlers voor de gehele organisatie en voor elk van de 4 business units in het bijzonder:

  1. Marketing, Sales & Sales Support
  2. Mondiaal netwerk & Sterke partnerships
  3. Logistiek & IT

Optimaal logistiek- en transportsysteem

Logistiek zit diepgeworteld in het DNA van Tegelgroep Nederland en is een cruciale schakel in onze bedrijfsvoering. Als groothandel leveren wij ruim 3 miljoen vierkante meter wand- en vloertegels per jaar en daarom is een optimaal ingericht logistiek- en transportsysteem van het grootste belang. Van opslag tot maatwerk levering, waar en wanneer u maar wenst. U volgt u geplaatste bestellingen via ons ‘track & trace’ systeem tot op de dag van levering.

Door goed naar uw wensen te luisteren hebben wij door de jaren heen een betrouwbaar logistiek systeem ontwikkeld dat voldoet aan de hoogste normen. Door een strakke planning en nagenoeg papierloze organisatie staan we garant voor uw bestelling en levering.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!