TEUBEN B.V.

Logo TEUBEN B.V.

Rederijweg 18
4906 CX Oosterhout

Weststad

Tel. (0162) 497010
Fax (0162) 422918

E-mail: planning-teuben@martensgroep.eu
Website: www.martensgroep.eu

Aantal medewerkers: 50
Vestigingsjaar: 1951

Teuben Oosterhout (NB) heeft als volle dochter van de koninklijke H.H. Martens & Zn al meer dan 70 jaar een vooraanstaande rol op het gebied van kraanverhuur, speciaal transport en overslag. Tevens is Teuben een vertrouwde specialist op het gebied van industriële verhuizingen en machineverplaatsingen.

Teuben kraanverhuur

Het verplaatsen van allerlei materialen rondom huis of bedrijf vereist vaak een vakkundige oplossing en gedegen advies. Met de verhuur van onze eigen telescoopkranen en mobiele torenkranen leveren wij maatwerk. Kenmerkend zijn onze gespecialiseerde en ervaren kraanmachinisten waarbij veiligheid, goede afspraken met de klant en betrouwbaarheid voorop staan. Teuben kan desgewenst ook de hele montage klus verzorgen.

Teuben overslag

In Oosterhout en omstreken biedt Teuben complete en klantspecifieke overslagoplossingen van grondstoffen uit schepen. Teuben heeft de beschikking over eigen loskades langs het Wilhelminakanaal. Hier kunnen grote en/of meerdere schepen tegelijkertijd worden gelost. Op deze locaties kunnen we naast grondstoffen ook grote en zware componenten laden of lossen.

Ook het transport per spoor heeft de laatste jaren aan kracht en waarde gewonnen.
Teuben biedt flexibele oplossingen voor de overslag van veelal zware en vreemdsoortige niet standaard componenten waaronder staalplaten met grotere afmetingen, stalen knuppels, containers en stalen coils. Teuben kan in dat geval ook het gehele voor- of natransport verzorgen.

Teuben industriële verhuizingen en machineverplaatsingen

Decennia lange ervaring, inzicht en het juiste materieel zoals de eigen mobiele kranen, autolaadkranen, speciaal transport en specifieke rol-, hef- en hijsgereedschappen vormen de basis voor onze veelsoortige en succesvolle projecten in de machineverhuizing.

Veelal betreffen de werkzaamheden het monteren, demonteren, verplaatsen en transporteren van onderdelen zoals  vat, silo, tank, mast, kluis, bovenkoopkraan, schakelkasten, generator, motor, etc. etc.

De werkzaamheden kunnen ook betrekking hebben op complete nieuwbouw activiteiten, onderhoud werkzaamheden, reparatie werkzaamheden en uitbreiding/modificaties in veelsoortige industrieën zoals bijvoorbeeld verpakkingsindustrie, voedingsmiddelen industrie, installatie techniek, scheepsbouw, machinebouw en power industrie.

Teuben heeft een eigen werkplaats met optimale faciliteiten, hulpmaterialen en gereedschappen. De werkzaamheden worden door Teuben nationaal maar ook internationaal uitgevoerd.