@THE ACADEMY B.V.

Paradijslaan 40
5611 KP Eindhoven

Tel. (040) 292 47 47
Fax (040) 292 47 48

E-mail: info@the-academy.nl
Website: www.the-academy.nl

@The Academy

Dé ICT opleider in de regio Zuid-Nederland

Met haar hoofdvestiging in Eindhoven verzorgt @The Academy al meer dan 20 jaar opleidingen binnen de ICT wereld. Dit betreft opleidingen op zeer uiteenlopende niveaus, van software ontwikkeling in .NET en Java, systeembeheer in Microsoft Cloud en VMWare virtualisatie of ICT support tot en met een Excel Basis training.

Officiële certificeringen

De ICT-wereld verandert continu. Er bestaat een grote vraag naar ICT-ers met actuele ICT-kennis. Door middel van certificaten en officiële certificering(en) kan een ICT-er zijn kennis en niveau aantonen. Die zijn tevens weer belangrijk voor de werkgever, die zo aantoonbaar kennis borgt van zijn medewerkers. Zonder scholing blijft een ICT-er in verouderde systemen hangen. Dit geldt tevens voor niet ICT-medewerkers die werken met softwarepakketten zoals Microsoft Office. Hoe helpt @The Academy organisaties bij deze uitdaging om meer ICT-kennis in huis te halen?

Gericht op ICT-ers

Trainingen in persoonlijke vaardigheden, specifiek gericht op ICT-ers.

Opleidingen op maat

Onze leermethodes zijn vanuit verschillende visies op leren ontwikkeld, waarbij de inhoud hetzelfde blijft. Samen met zowel de werkgever als werknemer zoeken we altijd naar de juiste invulling voor die specifieke cursist of groep cursisten. Hierbij kunt u denken aan aan verdelen van tijdsinvestering, kostenbesparing en hoe de lesstof aangeboden wordt. We verzorgen bijv. blended opleidingen waarbij we de ideale combinatie zoeken tussen klassikaal leren en online zelfstudie. Hiermee besparen we minimaal 40% aan lesdagen, dat meteen resulteert in lagere opleidingskosten.

Learning as a service

Laagdrempelige mogelijkheden om kennis op te doen. We zijn een van de eerste, wereldwijde LAAS (learning as a service) partners van Microsoft. Via ons eigenhandig gebouwde online leerportaal  kunnen gratis e-learning modules gevolgd worden. De e-learning modules zijn ontwikkeld door Microsoft en richten zich op specifieke, relevante en actuele onderwerpen die vaak ook een verdieping/ specialisatie zijn op onze trainingen. Daarnaast zijn er veel introductie trainingen beschikbaar. Elk kwartaal wordt ons leerportaal uitgebreid met nieuwe e-learning modules. Het portaal is bereikbaar via onze website.

Specialist trajecten

Zoals eerder vermeld blijft de ICT-wereld zich ontwikkelen en verandert continu. Hiervoor hebben we een 4-tal Specialist trajecten ontworpen. Dit zijn de Cloud technologieën Azure en Office365 en de onderwerpen Security en Big Data. De twee laatst genoemde trajecten zijn ook te volgen als je nog geen of weinig ervaring binnen deze onderwerpen hebt, zodat je je snel en professioneel kan gaan verdiepen in deze snel ontwikkelende werelden.

Examencentrum

We hechten veel waarde aan aantoonbare kennis en certificeringen. Om onze klanten hierin te ondersteunen hebben we in Eindhoven het grootste examencentrum in de Brainport regio. We verzorgen examens in allerlei technologieën.

AVG/GDPR wetgeving

Een grote en ingrijpende verandering voor veel van onze klanten is de AVG/GDPR wetgeving. Door de vele vragen die wij hierover krijgen hebben wij een tweetal proposities ontwikkeld waarin alle afdelingen binnen bedrijven geïnformeerd en ondersteund worden in de veranderingen en na afl oop weten hoe met deze wetgeving om te gaan.

Weten wat @The Academy jou kan bieden? Maak dan gebruik van de @The Academy Opleidingstool en doe gratis kennis op van allerlei soorten trainingen en opleidingstrajecten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!