@THE ACADEMY B.V.

Logo @THE ACADEMY B.V.

Paradijslaan 40, 5611 KP Eindhoven

Tel. (040 ) 2924747
Fax (040) 2924748
E-mail: info@the-academy.nl
Website: www.the-academy.nl

Méér opleiding in minder tijd. Dat is het uitgangspunt bij @The Academy. We zijn specialist op het vlak van IT training, coaching en teamontwikkeling en zetten kwaliteit en resultaatgerichtheid voortdurend voorop. Op die manier garanderen we dat elke cursist het opleidingsdoel behaalt. En dat via de efficiëntste weg, tegen de scherpste prijs.

Thuis in elke IT training

@The Academy bevindt zich al 17 jaar in Brabant. Op onze locatie in Eindhoven verzorgen we trainingen in onder andere Citrix, VMWare, RES, Linux, ITIL en Prince2. Daarnaast zijn we thuis in vrijwel elke Microsoft training, op elk niveau. Daarbij verzorgen we ook 1-daagse, individueel te volgen, Microsoft Office trainingen bij ons op locatie. Dus voor uw Microsoft opleiding bent u bij @The Academy dus aan het juiste adres.

TimeSaver: bespaar tot 400 euro

@The Academy onderscheidt zich met innovatieve opleidingsconcepten. Een daarvan is TimeSaver, waarmee u voor een Microsoft cursus flinke besparingen realiseert. Met een besparing van 20% aan lesdagen en tot € 400,- op de cursusprijs geldt het concept TimeSaver inmiddels tot één van de meest gewilde opleidingsproducten van @The Academy.

Effectiever in hetzelfde tempo

In het TimeSaver opleidingsconcept volgt u een Microsoft cursus in twee gespreide blokken van 2 verlengde klassikale lesdagen. We verlengen de effectieve trainingstijd per cursusdag en zijn in staat om de gehele lesstof in hetzelfde tempo te behandelen. Zo hebben we voldoende tijd voor oefeningen, discussies en voorbeelden uit de praktijk.

100% slagingsgarantie met Miles

Het Miles leerconcept richt zich op het grondig opbouwen van kennis en
toepasbare vaardigheden. Daardoor staat niets het succesvol afronden van de examens van bijvoorbeeld een Microsoft training nog in de weg. Met het Miles concept combineert @The Academy de voordelen van klassikaal opleiden en zelfstudie in een begeleid traject, gericht op certificering. Het concept staat voor een besparing van 40% in opleidingstijd, 100% slagingsgarantie en een betaalbare prijs. Geen wonder dus, dat veel klanten hiervoor kiezen.

IBT training: flexibel en ‘on-demand’

Met het concept Individueel Begeleid Trainen (IBT) speelt @the Academy in op de vraag naar flexibiliteit, zelfwerkzaamheid en ‘on-demand’ IT training. De cursist doorloopt die individueel en in eigen tempo. Een zeer ervaren docent begeleidt en behan¬delt de vragen of complexere onderwerpen op verzoek van de cursist. Een IBT training kent 100% doorgangsgarantie. Individueel Begeleid Trainen is mogelijk voor technische Microsoft trainingen en Microsoft Office trainingen.

Bespaar met Office tot 50% opleidingstijd

De Office trainingen van @The Academy richten zich op het trainen van de functionaliteiten die u gebruikt of wilt gaan gebruiken. Hierdoor bespaart u al snel tot 50% aan opleidingstijd ten opzichte van een standaard cursus. En dat met de hoogste effectiviteit. Want een ICT training voor iets wat u toch niet gebruikt, is in onze ogen weggegooid geld.

Het grote voordeel is dat er individueel getraind kan worden in bijvoorbeeld Excel Basis. En daarbij kunnen we bijna elke training terugbrengen tot een 1-daagse Office training, en dat tegen een prijs van circa 295 euro per cursus.

Ga met @The Academy voor optimaal rendement

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor een ICT training? Meer weten over onze opleidingsmethodes voor een Microsoft opleiding? Neem voor al uw opleidingsvragen vrijblijvend contact op. @The Academy biedt u optimaal rendement binnen de kortste tijd.

Interview met de onderneming

Wat heeft u aan kennis die u uiteindelijk toch niet gebruikt? Verdiep u in wat u écht nodig heeft, in wat u daadwerkelijk toepast in de dagelijkse praktijk. Vanuit die gedachte heeft @The Academy haar Smart Office opleidingsconcept ontwikkeld. Toepasbaar voor elke branche, toegespitst op de individuele behoeften van iedere cursist. En dit binnen alle Office applicaties zoals Excel, Word, Outlook, Project etc.  “We concentreren ons op de onderwerpen die de cursist ook echt gebruikt.” Besparing tot 50% van uw opleidingstijd Op grond van hun jarenlange ervaring hebben de Office specialisten van @The Academy al een selectie van cursusonderwerpen gemaakt. De functionaliteiten die men gebruikt zijn het uitgangspunt voor de Office trainingen van @The Academy. In de meeste gevallen kunnen ze dan ook de benodigde trainingstijd met 50% reduceren t.o.v. het traditionele cursusaanbod. Zo bereikt @The Academy voor u de hoogst mogelijke efficiency en zijn...

Volledig interview »