Artikelen @THE ACADEMY B.V.

Bedrijfsnieuws

Technologie Onbeperkt trainen kaart zorgt voor behoud van moderne IT infrastructuur

IT bedrijven, die de IT-omgeving van andere organisaties beheren, hebben steeds meer aandacht voor transformatie en innovatie. Stevige klantrelaties gaan immers niet alleen over IT beheer, maar ook over de mate waarop met klanten meegedacht wordt over de volgende digitale stap.

Ondernemerstips

Technologie Unlock het IT potentieel van jouw organisatie met deze 5 tips

Wie in staat is om specialistische IT kennis van IT medewerkers goed in te zetten, creëert een concurrentievoorsprong. Maar hoe staat het ervoor met de IT kennisontwikkeling binnen jouw organisatie en is het voldoende duidelijk hoe je het IT potentieel optimaal kunt benutten?

Projecten

Technologie Gemeente Eindhoven bereidt voor op het nieuwe werken

Gemeente Eindhoven staat aan de vooravond van het implementeren van het nieuwe werken binnen de organisatie. Hierbij faciliteert de IT afdeling de medewerkers van de organisatie met een flexibele IT infrastructuur, onafhankelijk van tijd en plaats.

Interviews

Onderwijs & Training @The Academy leert u wat u écht moet weten

Bij @The Academy in Eindhoven vindt u weinig standaard Microsoft Office opleidingen. Ga in plaats daarvan uit van trainingen die afgestemd zijn op uw individuele behoeften, vertelt directeur Theo Kreijns.