TIELEN B.V., DRUKKERIJ

Staarten 1, 5281 PK Boxtel
postbus 804, 5280 AV Boxtel

Tel. (0411) 612000
Fax (0411) 612012
E-mail: info@drukkerijtielen.nl
Website: www.drukkerijtielen.nl

Aantal medewerkers: 25
Vestigingsjaar: 1910

We drukken al langer dan honderd jaar. En al meer dan honderd jaar lopen we als zelfstandig familiebedrijf op de trends vooruit. Intussen zet de 4e generatie zijn voetsporen uit en pakt het team van Drukkerij Tielen ook de uitdagingen van de toekomst met succes op. We willen altijd een paar stappen voorliggen op de rest. Voor de kick, en omdat het onze missie is. Een constante uitdaging die ons jong en dynamisch houdt.

De kracht van Drukkerij Tielen

We investeren in technologie zodat we over de beste apparatuur en kennis beschikken om u van goed drukwerk te voorzien. We laten drukwerk in alle soorten en maten van onze persen rollen. Werp uw meest kritische blik daarop en u zult direct merken dat het met aandacht tot stand is gekomen.

U heeft drukwerk in handen waarin uw wensen, eisen en verwachtingen zich feilloos weerspiegelen. Drukwerk waarop u trots kunt zijn en dat u met overtuiging kunt inzetten om uw commerciële, creatieve en communicatieve doelstellingen kracht bij te zetten. Dat is de kracht van aandacht. De aandacht van Drukkerij Tielen.

Wij gaan voor uw zaak

Fullservice kan bij Drukkerij Tielen niet ver genoeg gaan. We zetten een stapje extra door u maximale aandacht te geven. Aandacht vereist betrokkenheid, inlevingsvermogen en het vooropstellen van uw belangen en doelstellingen. Onze volle aandacht ziet u in alles terug en ervaart u in elke fase van het proces. Bijvoorbeeld tijdens het eerste contact over uw drukwerkwensen. Combineer uw eigen creativiteit met de onze, om vervolgens in samenspraak de grenzen van de technische mogelijkheden te verkennen.

Meer dan drukwerk alleen

Voordat de persen gaan draaien, geven we u eerst een deskundig advies. Niet om de mogelijkheden in te perken, maar juist om een extra dimensie aan creativiteit, kostenbeheersing en communicatiekracht toe te voegen. Daarbij kijken we verder dan drukwerk alleen: print moet immers aansluiten bij uw totale communicatiepakket. Vervolgens hebben we alles in huis om gecombineerde creativiteit om te zetten naar een voorbeeldig eindproduct. In de prepress zijn we flexibel en veelzijdig: we zijn de professionals die uw ideeën tot verbeelding brengen, of we zijn de co-makers die uw creativiteit tot in de pixel uitwerken.

Dat we over een state-of-the-art machinepark in offset en in full colour printen beschikken, spreekt voor zich. Geen enkel afwerkingsprocedé is ons vreemd.

Tevredenheid in ieder formaat en oplage

Presteren en het leveren van kwaliteit onder tijdsdruk is voor ons een dagelijks gegeven. Een paar duizend kilo drukkerstalent (m/v) staat daar garant voor. Onze aftersales is er op gespitst om ook na de levering de puntjes op de i te houden. Eventueel nemen we het vervaardigde drukwerk voor u op voorraad en houden we het verbruik nauwgezet bij.

We zien het geven van aandacht als een volcontinu proces gericht op volledige ontzorging. U krijgt het drukwerk precies zoals u het hebben wilt en op tijd. Uw briefpapier, enveloppen, verpakkingen, brochures, flyers, folders, affiches, posters, magazines, genaaid of garenloos gebonden boekwerken, reclamedrukwerk, gebruiksaanwijzingen en jaarverslagen hebben onze volle aandacht.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!