TIJSSEN C.S. ACCOUNTANTS-BELASTINGADVISEURS

De Horst 10
6581 TE Malden
Postbus 71
6580 AB Malden

Tel. (024) 3560217

Website: www.tijssen-cs.nl

Bij Tijssen cs geloven wij dat bedrijven mensen zijn. Mensen met ideeën, gevoel, ambitie en lef! Met verstand van wat ze doen, gevoel voor hoe ze dat doen en een idee wat ze ermee willen bereiken. Wij geloven dat ondernemers handelen vanuit persoonlijkheid en emotie. Ondernemers inspireren ons. Met hun ideeën, idealen en opvallende visie. Of het nu gaat om een grote club die zichzelf steeds opnieuw bewijst, of een jonge, startende ondernemer.

Sterk fundament

Als ondernemer heb je bij het opbouwen, uitbouwen of runnen van je onderneming een sterk fundament nodig. Financieel, administratief en fiscaal moeten zaken zorgvuldig geregeld zijn. Een fundament dat bij je past en je geruststelt. Dat je ruimte geeft en met je mee kan groeien. Bij Tijssen cs nemen we je die zorg graag uit handen.

Persoonlijk en punctueel

Hoe complex sommige financiële zaken ook mogen zijn, wij proberen altijd open, transparant en duidelijk met onze cliënten te communiceren. Op basis van onze gedegen kennis maar ook vanuit een menselijk perspectief. Wij zijn immers evengoed mensen. We proberen altijd de financiën, belastingen en administratie helder en eerlijk voor te stellen en zaken niet moeilijker te maken dan ze zijn.

Sinds onze oprichting in 1968 zijn we uitgegroeid tot een gezonde en stabiele organisatie met ruim 1.100 zakelijke klanten, ruim 3.300 particuliere opdrachtgevers en meer dan 40 medewerkers. We mogen ons hiermee een middelgroot kantoor voor accountancy en fiscaal advies noemen. Groot genoeg om professionaliteit, kennis en kunde te borgen (we zijn aangesloten bij SRA, RB en NBA) maar klein genoeg om de menselijke maat niet te verliezen.

Het draait om de mensen achter de cijfers

We willen dat jij als klant je bij ons thuis voelt. Daarom zoeken we naar een contactpersoon waarmee het klikt. Op het gebied van kennis en expertise maar zeker ook qua persoonlijkheid. Zodra we weten wat jij nodig hebt, zoeken we de juiste contactpersoon en kan de samenwerking wat ons betreft beginnen.

Alle adviseurs en deskundige medewerkers werken ieder vanuit hun eigen vakinhoudelijke bagage op het gebied van bijvoorbeeld accountancy, financiering, belasting of recht. Hierbij werken we vanuit één

gezamenlijke filosofie. Bij ons gaat het om gerichte en oprechte aandacht. We houden rekening met jouw voorkeuren. We communiceren helder en direct en houden van korte lijnen. Met een vast aanspreekpunt bouwen we aan vertrouwen. Want vertrouwen is voor een goede relatie met je accountant of fiscalist cruciaal.

Meerwaarde door samenspel

Bij Tijssen cs verdiepen we ons graag in onze opdrachtgevers. We werken met een nuchtere stijl aan persoonlijke en langdurige relaties en zetten graag een stapje extra. Als klankbord, sparringpartner en financieel deskundige. We doen het immers samen. Door dit samenspel bereiken we het optimale resultaat. Want administratieve zaken zo praktisch, efficiënt en plezierig mogelijk maken, dat is waar we bij Tijssen cs goed in zijn, al bijna 50 jaar. Met aandacht voor jou: als ondernemer én als mens.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!