home » bedrijven » Bouw »

TILLEMANS MONTAGE EN MATERIEEL VERHUUR

Lijsterstraat 46, 5451 XK Mill

Tel. (0485) 452062
Fax (0485) 452744
E-mail: info@tillemans.nl
Website: www.tillemans.nl

Aantal medewerkers: 45
Vestigingsjaar: 1967

Sommige klussen vragen om het werk van een specialist. Om de ervaring van een vakkundige partner, zoals Tillemans uit Mill. Het bedrijf brengt elke logistieke opdracht op de bouwplaats naar een hoger niveau en beschikt daarvoor over een breed aanbod aan diensten en producten. Zo schakelen organisaties Tillemans in voor verreiker verhuur, naast machineverhuur en prefab montage. En dat altijd in combinatie met een 24/7 service.

Verreiker verhuur voor vele klussen

Tillemans werkt voor opdrachtgevers in de Benelux en Duitsland. Heeft een van hen een logistiek probleem, dan is de verreiker verhuur van Tillemans nooit ver weg. Tillemans heeft maar liefst 30 roterende verreikers en zorgt daarmee telkens voor de juiste oplossing. Bovendien gaat het bij het bedrijf uit Mill nooit om een verreiker alleen. Verreiker verhuur staat bij Tillemans voor een verreiker mét ervaren machinist.

Machineverhuur en hulpstukken

Naast de verreikers ondersteunt Tillemans u ook met machineverhuur. Denk hierbij aan heftrucks, waarbij net als de verreikers geldt dat u die kunt huren inclusief bediening. Bovendien beseft Tillemans maar al te goed dat u er met alleen machineverhuur nog niet bent. Elke klus vraagt om een specifieke aanpak. Tillemans heeft dan ook veel hulpstukken in huis, zoals klemmen, kubels en haken. Als er geen pasklaar gereedschap of voorzet apparatuur voor handen is, wordt er gewerkt aan een oplossing voor elk probleem en of situatie.

Snel verder na prefab montage

Tillemans werkt aan de meest uiteenlopende opdrachten. Of het nu gaat om viaducten en bruggen of kantoorpanden en woningen. Eenmaal op de bouwplaats neemt Tillemans u werk uit handen met onder meer prefab montage. Het bedrijf is thuis in lossen, stellen en zetten en rondt prefab montage vakkundig en efficiënt voor u af. U kunt dus snel weer verder.

Een oplossing voor elk project

Jarenlange ervaring en kennis hebben Tillemans mooie opdrachten opgeleverd. Het bedrijf hielp onder andere mee aan de aanleg van de Betuweroute en de renovatie van Amsterdam Centraal Station. Dat Tillemans voor die projecten voor de juiste oplossingen en vergunningen zorgde, spreekt voor zich.

De juiste diploma’s op zak

Bovendien kunt u er van op aan dat de mensen van Tillemans op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken. Zo weten de machinisten wat komt kijken bij werkzaamheden aan het spoor en zorgt nascholing voor de benodigde kennis en diploma’s. Kiest u voor Tillemans, dan kiest u voor een partner waarop u kunt bouwen voor elke logistieke klus. Hoe ver of hoog die ook reikt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche