TOEKOMST SCHOONMAAKBEDRIJVEN B.V.

Logo TOEKOMST SCHOONMAAKBEDRIJVEN B.V.

Nieuwe Eerdsebaan 22
5482 VS Schijndel
Postbus 335
5480 AH Schijndel

Tel. (073) 5494466

E-mail: info@toekomstschoonmaakbedrijven.nl
Website: www.toekomstschoonmaakbedrijven.nl

Aantal medewerkers: 350
Vestigingsjaar: 1940

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een Brabants Familiebedrijf met 75 jaar ervaring waar de 3e generatie in de startblokken staat. Met ruim 350 trotse en vakopgeleide medewerkers zijn we een grote speler in de regio. Onze schoonmaakdiensten zijn interieurverzorging, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, traphalonderhoud, specialistische reiniging. Maar ook in het leveren van sanitaire voorzieningen kunnen wij onze opdrachtgevers ontzorgen.

Kernwaarden

Onze slogan is `De schoonste zaak van de wereld` met de daarbij behorende kernwaarden:

  • Dienstbaar, al het handelen van medewerkers van Toekomst is erop gericht om anderen van dienst te zijn. Op die manier kunnen onze opdrachtgevers zich volledig richten op hun eigen diensten.
  • Oprecht, bij Toekomst zijn gedachten over duurzaamheid, transparatie, integriteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen geen reclamepraatjes. Toekomst maakt het waar.
  • Avondtuurlijk, Toekomst durft nieuwe wegen in te slaan, ambitieus te zijn en te pionieren met innovatieve technieken.
  • Zelfbewust, wie voorop wil lopen, moet vooral niet onzeker zijn. Die weet wat hij waard is, en durft dat ook naar buiten toe te communiceren. Toekomst introduceert nieuwe concepten, investeert in innovatie, bouwt op medewerkers en communiceert helder.

Ontzorgen

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven is het onze missie een bijdrage te leveren aan het eindproduct van onze klanten. Daarbij willen we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, zodat zij hun focus volledig kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn. Ook wordt er natuurlijk ruimte gemaakt voor het welzijn van onze medewerkers, de motor van onze organisatie, nu en in de toekomst. Toekomst streeft daarbij naar een evenwicht in People, Planet en Profit.

Goed schoonmaken

Als ‘de schoonste zaak van de wereld’ zorgen we er niet alleen voor dat we heel goed schoonmaken, maar dragen we ook zorg voor onze omgeving, ons personeel en ons milieu. Onze kernwaarden oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust zijn de rode draad in ons bedrijf.

Toekomst is tevens founder van stichting AANtWERK. We hebben ervaring met het plaatsen van medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt en kunnen dit ook voor ú realiseren. Zodanig dat u voldoet een de normering van de participatiewet.

Tot slot beschikken wij over het OSB keurmerk, zijn we gecertificeerd volgens ISO 9001 en voldoen aan de norm van Prestatieladder Sociaal Ondernemen trede 3. Daarnaast ondersteunen en promoten wij de code Verantwoordelijk Marktgedrag. Dat is voor ons de schoonste zaak van de wereld.

Brochures

 

Interview met de onderneming

1940: in dat jaar begon Frans Wittens, uitgerust met slechts een zinken emmer, een ladder en een startkapitaal van 250 gulden, als glazenwasser. Ruim 75 jaar later is Toekomst Schoonmaakbedrijven uitgegroeid tot een waar begrip in Brabant. De ruim 350 medewerkers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in uiteenlopende schoonmaakdisciplines in tal van sectoren. MVO: belangrijk speerpunt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is al langer een speerpunt voor Toekomst, vertelt Sales- en Marketingmanager Linda Wittens van het familiebedrijf. “We zijn aangesloten bij AANtWERK, een werkgeversplatform dat inspirerende evenementen en workshops op het gebied van MVO organiseert. Tijdens een van die bijeenkomsten ontstond het idee voor een wasplaats voor auto’s, die gerund zou worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn natuurlijk gespecialiseerd in schoonmaakdiensten, en hier in Schijndel hadden we nog ruimte voor zo’n wasplaats. Zo ontstond het...

Volledig interview »