TOEKOMST SCHOONMAAKBEDRIJVEN B.V.

Nieuwe Eerdsebaan 22
5482 VS Schijndel
Postbus 335
5480 AH Schijndel

Tel. (073) 549 44 66

info@toekomstschoonmaakbedrijven.nl
www.toekomstschoonmaakbedrijven.nl

Toekomst Schoonmaakbedrijven

De schoonste zaak van de wereld

Toekomst Schoonmaakbedrijven is een Brabants Familiebedrijf met 75 jaar ervaring waar de 3e generatie in de startblokken staat. Met ruim 350 trotse en vakopgeleide medewerkers is het schoonmaakbedrijf een grote speler in de regio. Onder de schoonmaakdiensten van Toekomst Schoonmaakbedrijven vallen onder andere interieurverzorging, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, traphalonderhoud, specialistische reiniging. Maar ook in het leveren van sanitaire voorzieningen.

Kernwaarden

De slogan van Toekomst Schoonmaakbedrijven is `De schoonste zaak van de wereld` met de daarbij behorende kernwaarden:

 1. Dienstbaar

  Al het handelen van medewerkers van Toekomst is erop gericht om anderen van dienst te zijn. Op die manier kunnen opdrachtgevers zich volledig richten op hun eigen diensten.
 2. Oprecht

  Bij Toekomst zijn gedachten over duurzaamheid, transparatie, integriteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen geen reclamepraatjes. Toekomst maakt het waar.
 3. Avontuurlijk

  Toekomst durft nieuwe wegen in te slaan, ambitieus te zijn en te pionieren met innovatieve technieken.
 4. Zelfbewust

  Wie voorop wil lopen, moet vooral niet onzeker zijn. Die weet wat hij waard is, en durft dat ook naar buiten toe te communiceren. Toekomst introduceert nieuwe concepten, investeert in innovatie, bouwt op medewerkers en communiceert helder.

Ontzorgen

Bij Toekomst Schoonmaakbedrijven is het onze missie een bijdrage te leveren aan het eindproduct van onze klanten. Daarbij willen we onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, zodat zij hun focus volledig kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn. Ook wordt er natuurlijk ruimte gemaakt voor het welzijn van onze medewerkers, de motor van onze organisatie, nu en in de toekomst. Toekomst streeft daarbij naar een evenwicht in People, Planet en Profit.

Goed schoonmaken

Als ‘de schoonste zaak van de wereld’ zorgt Toekomst Schoonmaakbedrijven er niet alleen voor dat ze heel goed schoonmaken, maar draagt het bedrijf ook zorg voor haar omgeving, haar personeel en het milieu. De kernwaarden oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust zijn de rode draad binnen het bedrijf.

Stichting AANtWERK

Naast aanbieder van schoonmaakdiensten is Toekomst Schoonmaakbedrijven tevens founder van stichting AANtWERK. Zo heeft het bedrijf ervaring met het plaatsen van medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt en weet Toekomst dit tevens voor anderen partijen te realiseren. Voorwaarde daarbij is dat uw bedrijf voldoet aan de normering van de participatiewet.

Keurmerken en certificering

Tot slot beschikt Toekomst Schoonmaakbedrijven over het OSB keurmerk, is het bedrijf gecertificeerd volgens ISO 9001 en voldoet het bedrijf aan de norm van Prestatieladder Sociaal Ondernemen trede 3. Daarnaast ondersteunt en promoot Toekomst Schoonmaakbedrijven de code Verantwoordelijk Marktgedrag. Dat is voor hen de schoonste zaak van de wereld.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!