TOOLMAKERS B.V.

Biestkampweg 19, 5249 JV Rosmalen
postbus 201, 5240 AE Rosmalen

Tel. (073) 5211081
Fax (073) 5212701
E-mail: info@toolmakers.nl
Website: www.toolmakers.nl

Aantal medewerkers: 14
Vestigingsjaar: 1986

Technische Business to Business dienstverlening

Toolmakers richt zich volledig op technische Business to Business dienstverlening. Het exclusieve bedrijf biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week  en 365 dagen per jaar technische oplossingen voor spoedproblemen aan diverse klanten. Met een uniek en ultramodern machinepark zijn zij in staat alle bewerkingen die nodig zijn om technische problemen op te lossen onder één dak uit te voeren. Frezen, draaien, slijpen, draadvonken, zinkvonken, het personeel beheerst alle disciplines waardoor zij een perfect eindresultaat kunnen leveren met een zeer korte doorlooptijd.

Klanten uit verschillende sectoren

De klanten van Toolmakers komen uit verschillende sectoren, zoals de  bouw, automobiel, luchtvaart, voeding, elektronica, verpakkingen  etc.  Er is geen branche die Toolmakers niet met technische problemen kan helpen.  Zo’n 20 procent van de klanten zijn in het buitenland gevestigd. Toch weten zij Toolmakers te vinden, omdat de bijzondere werkwijze van Toolmakers hen aanspreekt. Geen urenlange vergaderingen, maar direct schakelen.

Betrouwbaar netwerk

Door de jaren heen heeft Toolmakers  een groot en betrouwbaar netwerk van partners opgebouwd. Directeur en eigenaar Cuno Hanegraaf: “Wij hebben een flink aantal vaste partners in diverse branches die wij bij acute problemen zelf ’s avonds kunnen benaderen. Het zijn goede relaties die wij intensief onderhouden. Hierdoor zijn wij in staat voor bepaalde klanten gekke dingen te doen. “

Voor elk spoedprobleem

Bij een spoedprobleem  wordt er razendsnel geschakeld:  Uitbesteden binnen het netwerk of zelf aan de slag? In sommige gevallen stelt Toolmakers zijn machinepark zelfs ter beschikking aan de klant of toeleverancier zodat hun productie niet stil komt te liggen. Er zijn maar weinig bedrijven van deze grote en soort  in Brabant  die beschikken  over 3 vijfassige machines, welke de meest flexibele machine in zijn soort is.

Tevreden klant

Hans Schoenmakers, Maintenance Coördinator bij Ball Packaging Oss: “Wij weten de weg naar Toolmakers al meer dan 15 jaar te vinden. Als 24-uurs organisatie kunnen wij het ons niet permitteren dat onze productie stil komt te liggen. Als wij een technisch probleem hebben bellen wij dan ook meteen naar Toolmakers. Dan moet het wel heel vreemd gaan willen wij niet geholpen kunnen worden. Toolmakers onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, al is het midden in de nacht dan worden wij alsnog geholpen. Daarbij is het ruime pakket aan mogelijkheden dat Toolmakers biedt uniek.”

Kwalitatief personeel

Dagelijks werken 15 toegewijde medewerkers mee aan de succesformule. Het personeel is opgeleid om zelfstandig van bewerking naar bewerking  te kunnen werken.  Zo streven zij er elke dag naar om de maximale flexibiliteit uit de organisatie en het netwerk te halen. Daarbij staat de combinatie tussen technische oplossingen en communicatie continu centraal.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!