TOP BEVEILIGING B.V.

Schoolstraat 33
5451 AS Mill

Tel. (0485) 380505
Fax (0842) 278104
E-mail: info@top-beveiliging.nl
Website: www.top-beveiliging.nl

Aantal medewerkers: 70
Vestigingsjaar: 2006

TOP Beveiliging biedt professionele beveiligings- en bewakings-diensten. TOP Beveiliging werkt landelijk met professionele mensen en middelen en zorgt voor de veiligheid van u, uw omgeving en uw eigendommen. Met ruim 20 jaar ervaring.

Landelijk beveiligingsorganisatie

TOP Beveiliging is een door het Ministerie van Justitie goedgekeurde particuliere beveiligingsorganisatie met ND nummer 702. Zij werkt met professionele mensen die de meest uiteenlopende opdrachten voor u uitvoeren. Dit doen zij op een representatieve en integere manier. Iedere opdracht vormt een unieke uitdaging voor TOP Beveiliging. Samen met u zoekt zij naar een oplossing op maat. Dit gebeurt op een flexibele, transparante manier waarbij kwaliteit en continuïteit voorop staan. RSE en RRM specialisten begeleiden de projecten.

Beveiliging en receptiediensten

Uw bedrijfsbewaking is een continu proces, dat begrijpt TOP Beveiliging als geen ander. Daarom biedt zij u vakkundige receptiediensten en toegangscontrole. Zo bent u ondanks alle hectiek en activiteiten binnen uw bedrijf verzekerd van een veilige omgeving. TOP Beveiliging is altijd alert op situaties die gevaar opleveren voor mensen en objecten. Top Beveiliging BV staat voorop met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Mobiele surveillance diensten

Die alertheid komt uitstekend van pas bij haar mobiele surveillance diensten. TOP Beveiliging is graag verantwoordelijk voor de veiligheid van uw bedrijf en/of woonhuis. Zij controleert uw te beveiligen object avond/nacht. Tijdens deze controle wordt gekeken of deuren, hekwerken en andere afsluitingen ook daadwerkelijk gesloten zijn. Zo kunt u uw bedrijf of woonhuis met een gerust gevoel achterlaten.

Alarmopvolging en keyholding

Bij een alarmmelding is de surveillant van TOP Beveiliging altijd snel ter plaatse. Alarmopvolging is het meest succesvol als TOP Beveiliging ook de keyholding voor haar rekening neemt. Bij keyholding is TOP Beveiliging in het bezit van de benodigde sleutels van het object. Zij kent daarbij de plaatselijke situatie en het betreffende alarmsysteem. Na een alarmmelding is TOP Beveiliging snel ter plaatse en zorgt zij voor een effectieve alarmopvolging. Top Beveiliging werkt met moderne systemen zodat sleutel en gegevens veilig zijn.

Beveiliging evenementen

Professionele beveiliging bij evenementen vergroot de veiligheid van zowel de organisatie als de bezoekers.

TOP Beveiliging beschikt over de juiste mensen en middelen om ieder evenement te beveiligen. Van beurs, tentoonstelling tot aan festival of sportevenement. Zo heeft zij o.a. de beschikking over een hondenbrigade en een mobiele controlepost (MCP).

Veiligheid

Het gevoel van veiligheid is een groot goed. TOP Beveiliging biedt u dit gevoel in iedere situatie. Bij uw bedrijf of onderneming, tijdens het winkelen, maar ook tijdens uw werk op bijvoorbeeld de bouwplaats. Als uw eigen veiligheid, die van de mensen om u heen of van uw eigendommen in het gedrang komt, dan kunt u vertrouwen op TOP Beveiliging.

Beveiliging op maat

De beveiligingsdiensten van TOP Beveiliging zijn zeer uiteenlopend. Toch kan het voorkomen dat u om een specifiek bewakings- of beveiligingstraject vraagt. Dat is geen probleem, TOP Beveiliging verzorgt graag een beveiligingsoplossing op maat voor u. RSE en  RRM specialisten horen ook tot de mogelijkheden Wilt u meer weten, neem dan eens contact op. De mensen van TOP Beveiliging staan u graag persoonlijk te woord.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!