TRANSPORTBEDRIJF G.L. DE HAAN B.V.

Logo TRANSPORTBEDRIJF G.L. DE HAAN B.V.

Tabaksplanter 1
3861 SH Nijkerk

Tel. (033) 2456279
Fax (033) 2459826

E-mail: info@gldehaantransport.nl
Website: http://www.gldehaantransport.nl/

E-mail: info@gldehaantransport.nl
Website: www.gldehaantransport.nl

Gespecialiseerd in speciaal transport

Transportbedrijf G.L. de Haan B.V. is gespecialiseerd in machinetransport en -verhuizingen, exceptioneel transport, bouwtransport, rail/infra transport en heftrucktransport. Het Nijkerkse transportbedrijf bedenkt oplossingen op maat voor goederen die niet op of in een normale vrachtwagen geladen kunnen worden vanwege het feit dat de lading te hoog, te breed, te lang of te zwaar is.

Exceptioneel transport

Het laden en lossen van speciaal transport zoals machines, tanks, opslagcontainers, spoorrails en betonelementen verdient ook speciale aandacht. De Haan beschikt over autolaadkranen en heftrucks, maar ook over uitschuifbare, hydraulische gestuurde semi- en diepladers en de juiste oprijmogelijkheden. Vaak is een ontheffing van de wegbeheerder nodig voor het vervoeren van zo’n bijzondere lading. De Haan verzorgt de aanvraag van de ontheffing, (de)monteert bebording en heeft begeleidingsvoertuigen in eigen beheer.

Machine transport

Als u gaat verhuizen, wilt u uw machines uiteraard meenemen. Of misschien wilt u een machine ergens anders in het gebouw plaatsen, zodat uw processen efficiënter verlopen. Transportbedrijf G.L. de Haan weet de meest kolossale en kapitale machines te demonteren, verplaatsen en opnieuw in elkaar te zetten. Hiervoor is technisch inzicht, ervaring met het inschatten van gewichten, creativiteit bij het bedenken van oplossingen en specialistisch materieel nodig.

Rail/infra transport

De chauffeurs hebben jarenlange ervaring met het vervoer van spoorrails en -wissels en andere materialen voor de infrastructuur. Deze materialen kennen veelal flinke afmetingen en behoren dus onder het speciaal transport. De Haan gaat graag de logistieke uitdaging aan als het aankomt op paardenkrachten, tonmeters, laadruimte, inzicht en vakmanschap.

Heftruck transport

Een speciale tak van vervoer is het transport van heftrucks en stapelaars. Met de huifgesloten semidiepladers met oprijklep cq laadklep en lier kunt u uw waardevolle transportmaterieel zelfstandig laden en lossen. 

Bouwtransport

Gaat u bouwen en hebt u bouwmaterialen, machines, units (mobile homes), opslagcontainers, dak- en gevelplaten of staal- en houtconstructies nodig? Of het nu in een stadscentrum is, op het platteland of op een industrieterrein, De Haan bezorgt de materialen op de gewenste locatie. De transporteur beschikt over bakwagens met aanhangwagens, trekkers met (uitschuifbare) opleggers, krachtige autolaadkranen, compleet met hijsmiddelen als een pallethaak en stenenklem.  

Op- en overslag

Wilt u voor korte of langere tijd uw waardevolle machines, containers of goederen opslaan? Dit kan in de 1200 m² binnen-opslag of 3500 m² buitenopslag. Voor het laden en lossen kunt u gebruik maken van (zware) heftrucks en/of autolaadkranen. 

Duurzaam transportbedrijf

Proactief besteedt Transportbedrijf G.L. de Haan aandacht aan de milieu- en duurzaamheidswensen van haar opdrachtgevers. Daarom maken zij ieder jaar een footprint van hun CO2 uitstoot en verbeteren zij waar mogelijk. Het nieuwe rijden is hier uiteraard onderdeel van, maar ze organiseren bijvoorbeeld ook een wedstrijd voor de zuinigste rijder. Op de CO2-prestatieladder van ProRail hebben zij niveau 3 behaald.

Van brandstoffenhandel naar transportbedrijf

Teun de Haan startte in 1958 met de handel in kolen. Later, toen veel kachels op aardgas overgingen, ging de Haan ook zaken als bouwmaterialen en machines vervoeren. Graddus Sr. kwam in dienst van zijn vader en nam in 1981 één vrachtwagen met kraan over en startte Transportbedrijf G.L. de Haan in Nijkerk. Nu, na ruim 35 jaar heeft Graddus Sr. een stapje terug gedaan en runnen de broers Teo, Graddus Jr. en Johan de Haan, de derde generatie, de zaak.

Heeft u een speciale lading? Neem gerust contact op met Transportbedrijf G.L. de Haan via Tel 033 2456279 of info@gldehaantransport.nl.

Interview met de onderneming

Voor je medewerkers moet je goed zorgen, vinden ze bij De Haan Transport. Alle vrachtwagens zijn bijvoorbeeld van alle gemakken voorzien, en uitgerust met het maximale veiligheidspakket. Tevreden en gemotiveerd personeel zorgt voor tevreden klanten. “Onze allerbelangrijkste reclame, dat zijn onze mannen”, aldus algemeen directeur Teo de Haan. “Daar kan geen advertentie tegenop.” De Haan Transport is in alles op en top familiebedrijf. Wie belt, krijgt vaak ‘een Haantje’ aan de lijn, zoals Teo het zegt. De oudste broer leidt het bedrijf samen met zijn middelste broer Graddus en jongste broer Johan, op de achtergrond bijgestaan door hun vader, Graddus sr. Speciaal transport Het bedrijf is gespecialiseerd in speciaal transport: het verplaatsen van goederen die niet in een normale vrachtwagen passen, zoals machines, onderdelen van infrastructuur, containers en bouwmaterialen. Niet omzet of winst staan in het werk voorop. De directie van De Haan...

Volledig interview »