VALK HOTEL CUIJK - NIJMEGEN, VAN DER

Logo VALK HOTEL CUIJK - NIJMEGEN, VAN DER

Raamweg 10
5431 NH Cuijk

Tel. (0485) 335123

E-mail: info@hotelcuijk.nl
Website: www.hotelcuijk.nl

Aantal medewerkers: 190
Vestigingsjaar: 1997

Van der Valk Hotel Cuijk centraal gelegen op het drie provinciënpunt aan de A73 op een steenworp afstand van de stad Nijmegen. U bent van harte welkom om te gaan genieten van hetgeen wij u allemaal in dit luxe 4* hotel kunnen bieden.

Comfort als uitgangspunt

Zodra u de royale lobby betreedt laat het gevoel van rust en luxe u niet meer los. Ons sfeervolle hotel is dan ook ontworpen met comfort als belangrijkste uitgangspunt. Dat merkt u aan de 144 ruime hotelkamers, 5 suites en de 12 multifunctionele zalen die onze vele zakelijke gasten optimaal faciliteren.

Royale zalen

Wenst u een vergadering, training, congres of een feestelijk evenement te organiseren? Wij zijn een 4 vergaderhamer geclassificeerd hotel met een diversiteit aan zalen. Onze maximale capaciteit in de zalen gaat tot 400 personen

Bekijk onze royale vergaderarrangementen. Voor vragen, een offerte of de mogelijkheden tot audiovisuele hulpmiddelen of videoconference, onze salesmedewerkers staan voor uw klaar.

Culinair genieten

Culinaire genieters zijn van harte welkom in ons moderne restaurant of trendy Grand café. Onze chef-kok zal de smaakpapillen doen prikkelen.'

Bent u op zoek naar een uitstekende Flexwerkplek of centraal gelegen meetingpoint? Bezoek dan onze brasserie.

Green Key

Door dit certificaat bent u bij uw vergadering, lunch, diner of overnachting bij Van der Valk Hotel Cuijk verzekerd dat u met ons bedrijf een partner heeft gevonden die aantoonbaar bij draagt aan de vermindering van haar belasting Green Keyop het milieu en die maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer serieus neemt.  

Green Key is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) met zorg voor milieu binnen het bedrijf en haar omgeving.

4 Vergaderhamers

Naast de Green Key-certificering is Congres en VergaderclassificatiesVan der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen geclassificeerd als 4-hamer-vergaderaccommodatie. Deze vergaderhamers geven u inzicht in de kwaliteit en faciliteiten van vergader- en congresaccommodaties, waarbij 1 hamer staat voor toegeruste, maar eenvoudige bedrijven en 5 hamers voor de meest luxe bedrijven.

VVV-Agentschap

In de centrale lobby van Van der Valk Hotel Cuijk  kunt uVVV Agentschap Cuijk terecht voor de fiets- en wandelroutes evenals voor informatie over accommodaties, bezienswaardigheden, attracties en evenementen. 

Interview met de onderneming

Foto: Daphne Thijssen Voordat ze ruim een jaar geleden de overstap maakte naar haar huidige afdeling, werkte ze vijf jaar als receptioniste van het hotel in Cuijk. Die ervaring neemt ze nu mee. “Mijn opgedane ervaring helpt me inderdaad heel erg in het werk dat ik nu doe. Een reservering aannemen is geen punt, ik kan de gast ook direct adviseren. Ik ken de mogelijkheden van al onze zalen en faciliteiten immers. Op aanvragen van grote groepen weet ik net wat vlotter in te spelen.” Een muzikale bijeenkomst Een bijeenkomst van twee uur of een congres van twee dagen, in de uitvoering van haar werk maakt het voor Daphne niet direct verschil. Een dag die verloopt zoals de gast deze in gedachten had, blijft voor haar het belangrijkst. Met veel genoegen kijkt ze dan ook terug op het evenement dat ze organiseerde voor een gast uit het buitenland. Deze gast bezocht de Nederlandse vestigingen van zijn bedrijf en wilde collega’s aan teambuilding laten doen. Een lunch en...

Volledig interview »