VALK HOTEL NULAND, VAN DER

Rijksweg 25
5391 LH Nuland

Tel. (073) 5342534
Fax (073) 5322860

E-mail: nuland@valk.com
Website: www.hotelnuland.nl

Aantal medewerkers: 101
Vestigingsjaar: 1966

Van der Valk Nuland - ’s-Hertogenbosch: ook voor zakelijke gasten

Van der Valk Hotel Nuland - ’s-Hertogenbosch, goed bereikbaar dankzij de ligging aan de A59, is al sinds de oprichting in 1968 een ideale, laagdrempelige ontmoetingsplek op niveau voor particuliere én zakelijke klanten. 

Het hotel, onderdeel van het bekende familiebedrijf Van der Valk, staat sinds 2016 onder leiding van Wendy van der Valk (vierde generatie). Het hotel beschikt over 120 hotelkamers en suites en over een stijlvol restaurant en hotelbar. Het veelzijdige hotel biedt een mooie omgeving om er fietsend of lopend op uit te trekken. 

Dankzij de ligging (pal aan de A59, op ongeveer 5 minuten rijden van ’s-Hertogenbosch) en het grote aantal parkeerplaatsen is het hotel uitstekend te bereiken per auto. Maar ook met het OV is Van der Valk prima te bereiken; Voor het hotel is er een bushalte die in directe lijn staat met het centraal station van ’s-Hertogenbosch.

Multifunctionele zalen

Naast de nodige particuliere klanten weten ook zakelijke klanten het hotel al jaren goed te vinden. Om zakelijke gasten optimaal van dienst te zijn, beschikt Van der Valk over achttien multifunctionele zalen met een capaciteit van 2 tot duizend personen, uiteraard alle voorzien van draadloos internet. 

De vergaderzalen beschikken over daglicht en zijn voorzien van een deur naar het terras. Ideaal om met goed weer tijdens de break even naar buiten te gaan en met frisse energie de vergadering te vervolgen. Dat maakt deze ruimtes geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen en productpresentaties. Uiteraard kunnen  gasten kiezen voor een bijpassend vergaderarrangement op maat, inclusief een lunch, afsluitende borrel en/of warm dinerbuffet. Verder kunnen gasten een gokje wagen in het Try-out Casino van het hotel, terwijl ze in de fitnessclub sportief aan de slag kunnen met geavanceerde fitnessapparatuur.

Voortdurende vernieuwing 

Het hotel gaat van generatie op generatie en staat nooit stil. Recent kreeg het restaurant een compleet vernieuwde keuken en een nieuw terras. Ook renoveerde het hotel recent vijftig kamers en werden alle zalen vernieuwd en aangepast aan de wensen van nu. 

Gemoedelijk en laagdrempelig 

Het Van der Valk-hotel in Nuland is een echt Brabants hotel, met een gemoedelijke uitstraling en een laagdrempelig karakter. Aan de buitenzijde is de klassieke ‘landhuisstijl’ van Van der Valk nog goed zichtbaar; binnenin kan het hotel zich qua stijl en serviceniveau met de nieuwste hotels. Kortom: een huiselijk en nostalgisch hotel in een nieuw jasje. 

Bedrijfsuitjes bij Van der Valk Hotel Nuland – ’s-Hertogenbosch zijn altijd verrassend en perfect georganiseerd. Wij bieden diverse uitstapjes, van pittige teambuildingdagen tot culinaire avonturen. Voor elke groep hebben wij een compleet programma, denk hierbij aan een historische rondvaart op de Binnendieze beklimmen van de St. Jans toren of een gezellige en leerzame stadswandeling in hartje ’s-Hertogenbosch.

Samenwerking Van der Valk Hotel Nuland

Van der Valk Hotel Nuland heeft regionaal meerdere samenwerkingen.

Hotel Nuland is in Noord Brabant goed vertegenwoordigd, Hotel Nuland is met verschillende bedrijven en instanties een samenwerking aangegaan, onder andere met Conventiebureau Brabant, Visit Brabant, Autotron en de Brabanthallen.

Ook is het hotel sinds jaar en dag spelershotel van het Grasscourt Championsship Ricoh Open dat jaarlijks zijn wedstrijden speelt bij de Autotron te Rosmalen.

DGA Network Zuid

Van der Valk Hotel Nuland - ‘s-Hertogenbosch is in 2015 een partnerschap aangegaan met DGA Network Zuid. DGA Network Zuid is een club van ondernemers die bestaat uit DGA’s van bedrijven uit diverse branches. 

“DGA Network Zuid is opgericht voor directeuren en grootaandeelhouders omdat zij andere belangen hebben dan managers van ondernemingen.

DGA Network Zuid komt zo’n zes tot acht keer per jaar samen. Dat zijn hele interessante bijeenkomsten met goede sprekers. Inmiddels telt DGA Network Zuid 100 leden en dat aantal groeit snel. 

Omgeving

Op slechts 37 km afstand ligt het beroemde attractiepark De Efteling. Natuurliefhebbers hebben alle mogelijkheden in de uitgestrekte bossen of bijvoorbeeld de tuinen van Appeltern. 

Ontdek de meest gastvrije stad van Nederland, ‘s-Hertogenbosch en haar prachtige omgeving. In deze historische stad met allure is er veel te doen en te bezichtigen.  Bezoek onder meer de Sint-Janskathedraal, de diverse musea, zoals het Oeteldonks Gemintemuzejum en maak een rondvaart op de Binnendieze. Tevens kunt u winkelen in de prachtige straten, of maak een mooie wandeling door de Bossche broek. 

Wilt u meer informatie over Van der Valk Nuland-‘s-Hertogenbosch? Kijk dan op de website

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!