VALK HOTEL PRINCEVILLE, VAN DER

Logo VALK HOTEL PRINCEVILLE, VAN DER

Princenhagelaan 5
4813 DA Breda

Tel. (076) 5226055
Fax (076) 5203870

E-mail: princeville@valk.com
website: www.hotelprinceville.nl

Viersterren zakenhotel Princeville is een begrip in Breda en daarbuiten. Dankzij de gunstige ligging aan de A16 tussen Rotterdam en Antwerpen, maar ook vanwege de vele faciliteiten en de vriendelijke service.

Van der Valk Hotel Princeville

Vraag je een willekeurige Bredanaar waar hotel Princeville ligt, dan is de kans groot dat hij het antwoord heeft en je keurig de weg wijst. Het Van der Valk hotel aan de rand van het dorpse Princenhage is waarschijnlijk het bekendste van Breda. Hotel Princeville ontvangt al sinds jaar en dag gasten van over de hele wereld.

Gunstige locatie aan de A16

In 2006 werd de bekende witte villa omgeruild voor een nieuw, modern gebouw. Maar de gunstige locatie aan de A16 bleef. Hotel Princeville is daarmee nog altijd de ideale uitvalsbasis voor zakelijke gasten en mensen op doorreis. De vele Beneluxkantoren die de regio Breda rijk is, weten Van der Valk Princeville goed te vinden.

Luxe kamers en ontspannende faciliteiten

Hotel Princeville heeft 127 luxe kamers waarvan een aantal luxe suites. Begin 2016 is het hotel uitgebreid met een zwembad, sauna en fitnessruimte, voor een geheel ontspannen verblijf!.

Vergaderfaciliteiten

Het zakenhotel beschikt naast comfortabele kamers over een ruim eigentijds restaurant en een gezellig grand café. Regelmatig worden in het café borrels gehouden, maar ook voor een zakenlunch of –diner zit u bij Princeville goed. Princeville heeft daarnaast maar liefst 24 goed uitgeruste vergaderzalen. Deze zijn verdeeld over twee locaties. 14 in het hotel en 10 in het naastgelegen Business Center Princeville, dat sinds 2011 in gebruik is.

Vergaderarrangementen

De 24 vergaderzalen zijn multi-inzetbaar, van een training, vergadering, sollicitatiegesprek tot een presentatie. Standaard kan men kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Heeft u andere specifieke wensen, dan denkt Hotel Princeville Breda graag met u mee.

Feesten en partijen

Hotel Princeville Breda is bij uitstek geschikt voor grotere bijeenkomsten. Ook als het gaat om niet-zakelijke evenementen zoals een familiereünie, bruiloft of familiediner. Maak uw wensen kenbaar en ontdek de veelzijdigheid en flexibiliteit van het viersterrenhotel.  Denk bijvoorbeeld aan de overnachting van uw bruiloftsgasten. Van der Valk Hotel Princeville legt ze graag in de watten.

Vrijetijdssector

Naast zakelijke gasten ontvangt Hotel Princeville steeds meer dagjesmensen en weekendgasten. Het hotel zet actief in op de leisure markt met passende arrangementen, zoals een dagje Efteling of een fietsarrangement. De vrijetijdsgasten kennen en waarderen de kwaliteitsnaam Van der Valk. De toekomstige aanbouw met daarin een zwembad, sauna en fitnessruimte maken een verblijf in Hotel Princeville nog aantrekkelijker.

Interview met de onderneming

Eerste indruk belangrijk Wie binnenstapt bij Van der Valk hotel Princeville wordt direct vriendelijk begroet door dames van de receptie. Precies zoals het door eigenaar Ben Wohrmann bedoeld is. “Daar begint het al. De gast moet zich echt welkom voelen. Dat zit ‘m in de receptie, de aankleding, de bediening. In alles.” Nieuwe zijvleugel Uit de woorden van Wohrmann spreekt zijn ambitie. Princeville zit bovenop trends en ontwikkelingen en luistert actief naar de klant. Wat wil deze precies? Het gunstig gelegen zakenhotel had al tal van faciliteiten waaronder luxe kamers, vergaderzalen en een modern restaurant, maar een zwembad en fitnessruimte ontbraken nog. Dus koos Wohrmann voor een aanbouw met naast het zwembad en de fitness ook een sauna, hammam en 42 ruime kamers. Viersterrenplus “Hoe ik zo’n beslissing neem? Gewoon vanuit m’n gevoel.” De 52-jarige eigenaar zit al 35 jaar in het vak. Zijn fingerspitzengefuhl is een mix van aangeboren...

Volledig interview »