VANDAAR

Bergschot 69
4817 PA Breda

Tel: (0347) 367909

E-mail: info@vandaar.nl
Website: www.vandaar.nl

Maatwerk in autolease maakt Vandaar zo bijzonder

Bijna iedere MKB’er weet: zonder maatwerk ben je nergens. Je klanten rekenen daar veelal op en als ondernemer verwacht je het zelf ook van dienstverleners en leveranciers. Precies daarom doen zo veel bedrijven in een flink deel van Noord-Brabant graag zaken met autoleasebedrijf Vandaar.

Willem Twiss & Milan Halkers

Foto: Accountmanager Milan Halkers (r) en zijn collega Willem Twiss (l)

Accountmanager Milan Halkers en zijn collega Willem Twiss blaken van enthousiasme als ze vertellen over wat Vandaar betekent voor relaties. Het aanbod is breed en gaat verder dan wat de meeste aanbieders doen. Wie een totaalpakket wenst, kiest voor Full Operational Lease en laat zich volledig ontzorgen. Voor een vast tarief ben je 24/7 verzekerd van de auto of zelfs het wagenpark als je dat wenst. Milan: “We gaan altijd met relaties in gesprek over hun verwachtingen, iedere ondernemer heeft persoonlijke wensen. Op basis daarvan brengen we een advies en offerte uit, ongeacht de leasevorm waar je voor kiest.”

Kostenaspect

Die flexibiliteit manifesteert zich tevens in een andere leasevorm: Netto Operational Lease. Je kiest er dan als ondernemer voor zaken als reparatie, onderhoud, banden en vervangend vervoer zelf te regelen en betaalt vanzelfsprekend minder. Willem legt uit waarom Vandaar geen dure partner is: “Natuurlijk zijn er online aanbieders die voordeliger lijken. Onder de streep, als je de bijkomende kosten, voorwaarden en tijd die je er als ondernemer aan kwijt bent meetelt, vervalt dat verschil meestal. Ons doel is om MKB’ers te ontzorgen en ze de kans te geven vooral met hun vak bezig te zijn.”

Adviseren

Een andere vorm van maatwerk die je bepaald niet bij ieder leasebedrijf tegenkomt, is Sale & Leaseback. Je kunt een bestaand wagenpark aan Vandaar verkopen en zo ineens de overstap maken van eigen beheer naar leasing. Vervolgens blijf je gewoon gebruik maken van wat je al had, met de zekerheid dat mobiliteit gegarandeerd is. Het creëert bovendien de nodige financiële ruimte. “Vanzelfsprekend zijn dat maatwerkoplossingen”, vertelt Milan. “Daarin willen we nu precies het verschil maken. We adviseren eerst bijvoorbeeld over de fiscale mogelijkheden van leasen. En over hoe je het beste een wagenpark inricht. Met ondernemers in gesprek gaan over hun bedrijf is de enige manier om tot effectieve en efficiënte invullingen te komen. En ook nog eens heel inspirerend trouwens.”

De kracht van regionaal

In alles klinkt door dat oprecht advies de norm is bij Vandaar. Ook als het om Shortlease gaat en er tijdelijke mobiliteit ingevuld dient te worden of met Financial Lease een ondernemer toch graag eigenaar wordt uiteindelijk. Een groeiend aantal vaste relaties weet inmiddels dat hier bijna alles kan, wederom vanwege dat persoonlijke maatwerk. “We blijven mede daarom contact houden met onze klanten”, legt Willem uit. “We checken of alles bevalt en geven relevante tips als er zich ontwikkelingen voordoen.” Het blijft bovendien betaalbaar omdat Vandaar altijd zaken doet met vaste regionale relaties, waarmee mooie prijsafspraken te maken zijn. “In je eigen regio sterk aanwezig zijn en de juiste contacten hebben werkt gewoon. Precies daarom willen we dat netwerk via RegioinBedrijf nog eens aanhalen.”  

Vandaar

Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden die Vandaar kan bieden? Neem dan contact op via 0347 367 909.