VANDAAR

Logo VANDAAR

Bergschot 69
4817 PA Breda

Tel: (0347) 367909

E-mail: info@vandaar.nl
Website: www.vandaar.nl

Over Vandaar

Mobiliteit. Altijd. Vandaar.

Persoonlijk. Klantgericht. Eerlijke communicatie. Dat is waar Vandaar voor staat. Iets dat klanten al jaren van ons gewend zijn en wat je direct bij ons zult ervaren.

Vandaar richt haar pijlen op het lokale midden- en kleinbedrijf. Onze ervaring zegt dat onze klanten continu zoeken naar de beste voorwaarden tegen uitstekende condities, maar ook als ondernemer erkent wil worden door het bedrijf waarmee ze samenwerken. Een ideale combinatie waar wij bij Vandaar elke dag naar streven. We zijn een eerlijk en persoonlijk gericht bedrijf dat zich vooral bezig houdt met het comfort van onze klanten.

Naast jarenlange ervaring in de mobiliteit branche en klantgerichtheid, hebben we een sterke passie voor ons werk en zien we het liefst een brede glimlach op het gezicht van elke klant verschijnen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe duurzame relaties die ons netwerk kunnen versterken.

Schroom niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. We adviseren graag bij het oplossen van mobiliteitsproblemen voor ondernemers of helpen bij het kiezen van de juiste auto voor een berijder, welk merk dat ook moge zijn. Wil je een beeld krijgen van wie jou adviseert/helpt en hoe je hem/haar kan bereiken? Neem een kijkje. Of kom gezellig langs. De koffie staat klaar!