home » bedrijven » Bouw »

VELDHUIS V.O.F.

Brinkenweg 36,
7381 BK Klarenbeek

Tel. (055) 3011937
Fax (055) 3011480

E-mail: info@veldhuisvof.nl
Website: www.veldhuisvof.nl

Aantal medewerkers: 14
Vestigingsjaar: 1986

Veldhuis v.o.f. is hét adres voor grond-, sloop- en straatwerk. Maar ook voor containerverhuur, rioleringswerk, gladheidbestrijding en recycling is Veldhuis de partner die u zoekt. Privé of voor uw bedrijf, Veldhuis v.o.f. klaart de klus.

Vakkundig grondverzet

Veldhuis v.o.f. heeft al 31 jaar ervaring met grondwerken. In die jaren heeft het Klarenbeekse bedrijf flink wat grond verzet. Of het nu gaat om het ontgraven van een bouwput, het aanleggen van tuinen en vijvers of andere grondwerkzaamheden, Veldhuis v.o.f. klaart uw klussen veilig, vakkundig, snel en altijd met het gewenste resultaat. Van kleine klussen tot grote projecten.

Huren machines en materieel

Op zoek naar machines en materieel voor grondverzet? Ook dan zit u bij Veldhuis v.o.f. goed. De grondwerkspecialist verhuurt een breed assortiment aan professionele grondverzetmachines door heel Nederland.

Sloopwerk met de beste materialen

Sloopwerk is een specialisme op zich. Er komt meer bij kijken dan u misschien zou verwachten. Bij een goed uitgevoerd sloopproject wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen en is er sprake van optimale communicatie en informatievoorziening. Dit zorgt bijvoorbeeld voor een betere betrokkenheid van de omgeving en voorkomt overlast van omwonenden.

Jarenlange ervaring met sloopwerk

Veldhuis v.o.f. beschikt over jarenlange ervaring en begrijpt dit als geen ander. Ook werkt Veldhuis met de beste machines voor sloopwerk. Om u volledig te ontzorgen neemt Veldhuis v.o.f. graag het hele traject voor u uit handen. Het sloopwerk gebeurt snel en vakkundig en door middel van uiteenlopende slooptechnieken. Zeker in het verkeer (bij auto- of spoorwegen) geldt vaak een kort tijdsbestek, om de overlast tot een minimum te beperken. Geen probleem voor Veldhuis v.o.f.

Bestrating aanleg

Het aanleggen van bestrating is ook een specialisme van Veldhuis v.o.f. Door de jaren heen heeft het bedrijf goede referenties opgebouwd met haar professioneel uitgevoerde straatwerk. Veldhuis v.o.f. helpt u bij: sierbestratingen, tuinpaden, trottoirs, schoolpleinen, parkeerruimten, fietspaden en openbare wegen en bedrijfsterreinen.

Advies

Maar dat niet alleen, Veldhuis v.o.f. denkt ook vooraf met u mee en adviseert u graag over bijvoorbeeld uw materiaalkeuze. De verschillende steensoorten waaronder natuursteen en gebakken steen bieden vele creatieve mogelijkheden voor het aanleggen van een tuin met sierbestrating.

Afvalcontainers huren

Naast grond-, sloop- en straatwerk levert Veldhuis v.o.f. aanvullende diensten die u helpen ontzorgen op het gebied van afval. Veldhuis verhuurt afvalcontainers variërend van 3 kubieke meter tot 40 kubieke meter.  Wilt u een afvalcontainer huren voor uw tuin-, sloop- of groenafval, dan bent u bij Veldhuis dus aan het juiste adres. De containers zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen scherpe tarieven verhuurd.

Afval afleveren

Ook kunt u uw bouw- en sloopafval, puin, snoeiafval en hout bij Veldhuis afleveren. Dan verzorgen zij de recycling voor u. Veldhuis is gecertificeerd voor de BRL 9335-1, dat houdt in dat u als klant grond kunt brengen of laten afhalen zonder over een schoon grond verklaring (AP04) te beschikken. Gemak dient de mens bij Veldhuis v.o.f.

Gladheidbestrijding

Gladheid is één van de grootste gevaren en ergernissen in de winter. Een goede gladheidbestrijding biedt hierin uitkomst. Veldhuis v.o.f. verzorgt dit onder andere in opdracht van de gemeente Apeldoorn, maar kan dit ook voor u of uw bedrijf doen. Veldhuis beschikt hiervoor over de modernste gladheidbestrijdingsmiddelen om bijvoorbeeld straten en parkeerplaatsen sneeuw- en ijsvrij te houden. Deze middelen variëren van een vrachtauto, tractor of shovels tot bussen met een strooi-installatie. Zo nodig met sneeuwploeg en al. Veldhuis v.o.f. helpt u van uw gladheidprobleem af!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!