home » bedrijven » Bouw »

VEN B.V., BOUWBEDRIJF VAN DE

Erpseweg 3
5463 PG Veghel
Postbus 184
5460 AD Veghel

Tel. (0413) 366933
Fax (0413) 366295
E-mail: algemeen@bouwbedrijfvandeven.nl
Website: www.bouwbedrijfvandeven.nl

Aantal medewerkers: 175
Vestigingsjaar: 1927

Het moderne bouwbedrijf Van de Ven is actief is in alle sectoren van de bouwmarkt. Sinds 1927 zijn wij een allround partner op het gebied van renovatie, restauratie en nieuwbouw in zowel de utiliteitssector als de woningbouw. Desgewenst van ontwerp tot en met nazorg, van vergunning tot en met coördinatie.

Bouwbedrijf Van de Ven heeft twee dochterondernemingen: Nieuwenhuizen-Daandels Bouw in Uden en Bouwbedrijf Coppes in Valkenburg. Gezamenlijk werken dagelijks 300 toegewijde en gekwalificeerde medewerkers binnen de verschillende divisies van de onderneming.

Logistieke centra/industriële bouw

Een van de specialisaties van Van de Ven is de realisatie van bedrijfsgebouwen die vaak in directe relatie liggen met de productie en distributie van goederen. Deze gebouwen worden vaak in bouwteamverband met de opdrachtgever ‘turn-key’ gerealiseerd. In deze sector nemen wij een vooraanstaande plaats in Nederland in, omdat wij een aantal gerenommeerde bedrijven als vaste relatie kunnen rekenen. Spraakmakende projecten in deze sector zijn Kuehne & Nagel in Tiel, LIDL in Heerenveen en Londen (UK) en FrieslandCampina in Veghel. Voor vaste klanten gaan we dus ook de grens over.

Restauratie

Van de Ven restaureert al meer dan 50 jaar verschillende projecten en zijn een vaste relatie van Monumentenzorg geworden.

Woningbouw

In opdracht van verschillende opdrachtgevers realiseren we jaarlijks honderden woningen en (zorg)appartementen. Van de Ven bouwt en renoveert ook in de vrije sector en ontwikkelt zelf projecten, zoals appartementengebouwen en zelfs villaparken. De realisatie van studentenappartementen is ook een specialisme binnen Bouwbedrijf van de Ven.

Institutionele bouw

In opdracht van de overheid en semi-overheid bouwen en renoveren we gebouwen met een maatschappelijk functie, zoals ziekenhuizen, zorgcentra en gemeentehuizen.

Meedenken

Tijdens het verwerven van een opdracht brengen wij direct onze expertise in. Op basis van onze ervaring adviseren wij vrijblijvend over mogelijke bezuinigingen en aanpassingen in het werk. Onze werkwijze kenmerkt zich door het aanwijzen van één projectleider voor het werk die de calculatie, werkvoorbereiding en aansluitend de uitvoering voor zijn rekening neemt.

Wij denken met de opdrachtgever en de architect mee over de materiaalkeuze, bouwkundige details en verdere aspecten die de definitieve prijs bepalen. Dankzij deze werkwijze komen gebouwen op een efficiënte en snelle manier tot stand binnen het gestelde bouwbudget en is er nooit sprake van problemen na oplevering.

‘Onze organisatie heeft de instelling dat bouwen leuk moet zijn. Wij investeren daarom continu in onze medewerkers, zodat we met de juiste mensen kunnen werken aan de meeste uiteenlopende opdrachten’, aldus directeur Frank van de Ven. ‘En dat dit werkt, blijkt wel uit het grote aantal tevreden vaste klanten’.

Kwaliteit /MVO

Bouwbedrijf Van de Ven combineert kwaliteit met een scherpe prijsstelling en dito planning. Ook op financieel gebied zijn wij een solide bedrijf en dit blijkt uit verschillende benchmark onderzoeken. Ook heeft Bouwbedrijf van de Ven maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in haar vaandel staan en daarom zijn wij ISO 14.001, FSC en PEFC gecertificeerd.

Tevens zijn wij VCA**, ISO 9001-2008 en KOMO gecertificeerd en lid van de Stichting Vakgroep Restauratie.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!