Artikelen VENCOMATIC GROUP

Nieuws

Regionale ontwikkeling Handelsmissie naar Tsjaad verrassend succesvol

Een tiental Nederlandse bedrijven heeft deel genomen aan een handelsmissie naar Tsjaad. Deze werd georganiseerd door Nem Trading Center (NTC) in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de RVO.

Bedrijfsnieuws

Arbeidsmarkt Ondanks coronatijd toch 18 studenten bij Prinzen in Aalten

Voor studenten kan het in deze coronatijd behoorlijk lastig zijn om een stage- of afstudeerplek te vinden. Veel bedrijven zijn een stuk voorzichtiger in het toelaten van stagiair(e)s of nemen zelfs even helemaal geen mensen aan. Prinzen in Aalten, onderdeel van de Vencomatic Group doet het helemaal anders.

Projecten

Agrofood & Biobased Nieuwe volièresysteem van Vencomatic voor 53.000 leghennen

Samen met Inge heeft Gerjan Pol een pluimveebedrijf met 53.000 leghennen. De ouders van Gerjan ontwikkelde eind jaren negentig samen met Vencomatic het Red-L-systeem. Het eerste Red-L systeem gaat er nu uit en er wordt een nieuwe Red-L teruggezet.

Interviews

Agrofood & Biobased ‘Een droombaan bij een innovatief en duurzaam topbedrijf’

“Wij hebben hier bij Vencomatic zo ongelooflijk veel kippenkennis, dat is met niets ter wereld te vergelijken! Wij zijn het ASML van de kippenindustrie, we hebben een hoog internationaal aanzien, maar toch is het hier lekker laagdrempelig, met de fijne, informele sfeer van een familiebedrijf. Ik ben er echt trots op om voor zo’n prachtig bedrijf te werken. Een betere werkomgeving kan ik mij niet wensen!”