VERBERK BOXMEER GROND- EN WEGENBOUW B.V.

Saxe Gothastraat 2
5831 AX Boxmeer
Postbus 8
5830 AA Boxmeer

Tel. (0485) 576364

E-mail: info@verberk-boxmeer.nl
Website: www.verberk-boxmeer.nl

Grond- en wegenbouwbedrijf Verberk Boxmeer is uw partner in het bouwproces. Zij denkt niet alleen aan het eindresultaat, maar zeker ook aan de uitvoering. Verberk Boxmeer adviseert, faciliteert en controleert en komt bovendien altijd haar afspraken na.

Transparante werkwijze

Wie met Verberk Boxmeer Grond- en Wegenbouw in zee gaat, weet een aantal dingen zeker:

  • Een afspraak is een afspraak. Hoewel dat vanzelfsprekend lijkt, valt dat in de praktijk tegen. Genoeg bedrijven, zowel in de aannemingswereld als daarbuiten komen hun afspraken niet na. Bij Verberk Boxmeer weet je dat het goed zit; een betrouwbare partner waarvan je krijgt wat je mag verwachten, geheel volgens afspraak.
  • Heldere communicatie. Tijdens het gehele bouwproces zal Verberk Boxmeer u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Dat geldt van de offerte en de uitvoering tot aan de nazorg en garantie. Want de dienstverlening stopt bij Verberk Boxmeer niet bij oplevering. Het ervaren grond- en wegenbouwbedrijf is een partner die adviseert, faciliteert en controleert.
  • Ervaren mensen, vakkundig geschoold en betrokken. Verberk Boxmeer werkt enkel met gekwalificeerd personeel. Mensen die kennis van zaken hebben maar ook een grote betrokkenheid bij ieder project tonen. Deze betrokkenheid vertaalt zich bovendien in het actief meedenken met de klant, een flexibele houding en waarnodig of gewenst bijsturen.
  • Kwaliteit en veiligheid staan voorop.

Zakelijke en particuliere markt

Deze transparante werkwijze heeft ervoor gezorgd dat aannemers graag met Verberk Boxmeer samenwerken. Zij weten dat Verberk hen als een belangrijke schakel binnen het bouwproject ziet. Naast de zakelijke markt, biedt Verberk Boxmeer ook diensten aan particulieren. Het grond- en wegenbouwbedrijf heeft een naam opgebouwd op het gebied van grondverzet en infrawerken maar heeft ook veel ervaring in renovatiewerkzaamheden, woningbouw en utiliteitsbouw.

Maatwerk diensten

Onder de verschillende producten en diensten die Verberk Boxmeer aanbiedt, bevinden zich: grondwerk, terreinverharding, transport, straatmeubilair en terreinbeheer. Als bouwpartner levert het bedrijf graag maatwerk. Dat houdt in dat grond niet alleen ontgraven wordt, maar ook afgevoerd (transport en onderzoek). Tevens kan Verberk Boxmeer allerlei soorten zand, grind en andere bouwmaterialen leveren evenals het verdichten, uitvlakken en stortklaar opleveren van materialen.

Machines en bouwgereedschappen huren

Wie toch liever zelf aan de slag gaat maar wel graag de beschikking heeft over professioneel materiaal, die huurt machines en bouwgereedschappen bij Verberk Boxmeer. Zowel zakelijke als particuliere klanten huren eenvoudig:

  • Shovels
  • Kranen
  • Vrachtwagens
  • Minigravers
  • Vuilcontainers
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!