VERMO B.V., FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE

Waterbeemd 15
5705 DN Helmond

Tel. (0492) 52 59 08

E-mail: info@vermobv.nl
Website: www.vermobv.nl

Vermo BV is gevestigd te Helmond (NL) en is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige mechanische componenten uit verschillende materialen.

Naast het vervaardigen van componenten bouwt Vermo in eigen huis ook complete samenstellingen/modules inclusief vervaardiging, inkoop, assemblage en logistiek.

Kleine series en enkelstuks

Als allround metaalbewerkingsbedrijf en modulebouwer richten we ons met name op het produceren van nauwkeurige en hoogwaardige enkelstuks delen en kleine tot middelgrote series.

Vermo is werkzaam voor toonaangevende bedrijven binnen onder andere de (high-tech) machine- en apparatenbouw en de automobielindustrie.

Verspaning

Vermo BV is optimaal ingericht op het draaien en frezen van metaal, non-ferro en kunststoffen.

  • Draaien: 7 machines, max. werkstuk ø420x1200 mm.
  • Frezen: 10 machines, max. bereik 2000x820x720 mm.

Naast het draaien en frezen voeren wij in eigen beheer tevens bijbehorende werkzaamheden uit als boren, slijpen, steken, zagen, stralen, balanceren, afbramen en graveren.

Assemblage

Naast componenten leveren wij ook complete samenstellingen aan onze opdrachtgevers. De daarvoor benodigde maak- en koopdelen betrekken we enerzijds uit eigen fabricage, anderzijds bij onze partners in binnen- en buitenland (denk aan plaatwerk, oppervlaktebehandeling etc.).

De samenbouw van de modules vindt bij Vermo zelf plaats, waarna de betreffende modules aan de opdrachtgever uitgeleverd worden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!