VERSTEGEN-ADAM TRANSPORTGROEP B.V.

Logo VERSTEGEN-ADAM TRANSPORTGROEP B.V.

Kraaiendonk 28
5428 NZ Venhorst

Tel. (0492) 359001

E-mail: info@verstegen-adamtransportgroep.nl
Website: www.verstegen-adamtransportgroep.nl

Verstegen-Adam Transportgroep is sinds het ontstaan op 1 januari 2005 een begrip in de regio. VAT staat garant voor hoge kwaliteit, professionaliteit en klantgerichte service. Al jaren timmeren wij hard aan de weg om onszelf te verbeteren. Dit alles gebeurd op zowel nationale als internationale schaal. Ook multifunctionaliteit is zeer belangrijk binnen onze firma!

Op deze site vind u alle informatie over Verstegen-Adam Transportgroep. Denk hierbij aan de hoge verscheidenheid van producten die wij kunnen vervoeren of de toepassingen van bepaalde trekkers en opleggers.

Interview met de onderneming

Marcha weet zelf ook niet goed waar de aannames over de man-vrouw verhouding vandaan komen. “Volgens mij gaat het juist wel goed met de emancipatie van de vrouw.” De directeur van het transportbedrijf uit Venhorst krijgt tijdens een telefoongesprek weleens het verzoek door te verbinden met haar mannelijke collega op de planning. “Dan antwoord ik dat ik ze net zo goed kan helpen.” Marcha denkt terug aan die keer dat ze een probleem had opgelost en degene aan de andere kant van de telefoonlijn opmerkte dat ‘haar baas wel trots op haar zal zijn’. “Mensen zijn soms geneigd je weg te zetten als de secretaresse van. Vaak kan ik er om lachen hoor, maar een enkele keer mogen ze een sneer terug verwachten.” Plek op kantoor kwam vrij Stellig was ze: nooit zou zij achter het stuur van een vrachtwagen plaatsnemen. Aan die belofte heeft ze zich gehouden. Na een meao-opleiding lag de inschrijving voor een vervolgopleiding aan de heao al klaar. Op...

Volledig interview »