home » bedrijven » Bouw »

VIDHO INTERIEURBOUW

Logo VIDHO INTERIEURBOUW

Drieschouwen Zuid 25
4571 RV Axel
Tel.: 0115-530099
Fax: 0115-530101
E-mail: vidho.interieurbouw@gmail.com
Website: www.vidho.nl

Interieurbouw is maatwerk en vakmanschap. Dat weten ze bij Vidho Interieurbouw maar al te goed. Het Zeeuwse bedrijf verzorgt winkelinrichting, kantoorinrichting en maatwerk meubelen tot in de puntjes.

Interieur op maat

Wie een nieuw interieur kiest, die let op een aantal zaken. Luxe en comfort uiteraard, maar uw nieuwe interieur moet natuurlijk ook voldoen aan uw persoonlijke stijl. Een ontwerp waar u zich prettig bij voelt. Maar hoe vertaalt u uw wensen nou naar een maatwerkinterieur dat u volledig op het lijf is geschreven?

Kantoormeubelen en meer

Die terechte vraag beantwoordt Vidho Interieurbouw graag voor u. Het bedrijf uit het Zeeuwse Axel verzorgt al sinds 1997 interieurbouw voor bedrijven en particulieren. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Kantoormeubelen
 • Toonbanken
 • Info- en receptiebalies
 • Draai- en schuifdeurkasten
 • Bars
 • Badkamermeubels
 • Keukens

Gratis eerste ontwerp

Vidho Interieurbouw biedt u kwaliteit maatwerk. Daarom vindt zij het belangrijk om kennis te maken met u en uw wensen. Dit gebeurt in een eerste verkenningsgesprek. Hierin zal zij u tevens van een passend advies voorzien. Na dit gesprek gaat Vidho Interieurbouw met uw wensen aan de slag en ontvangt u een gepaste offerte met 3D-tekening in kleur. Het eerste ontwerp is geheel gratis.

Afbouw en timmerwerk

Naast interieurbouw verzorgt Vidho ook professionele afbouw en het betere timmerwerk. De interieurbouwer heeft alles in huis voor een efficiënte werkplek en kantoor- of winkelinrichting, zoals:

 • Metalstud wanden, waarmee ruimtes effectief ingedeeld kunnen worden. U heeft de keuze uit afwerking in verschillende materialen;
 • Systeemwanden. Dit zijn scheidingswanden die u op een later tijdstip makkelijk weghaalt of verplaatst;
 • Systeemplafond. Voor elke ruimte is er wel een geschikt systeemplafond. Dit is met name ideaal voor kantoren en winkels;
 • Parador plafond. Voor een Parador plafond is er geen plamuur- of schilderwerk nodig. Dit wordt eenvoudig aangebracht op het rachelwerk en scheelt dus een hoop kosten en tijd;
 • Gipsplafond, is een Metalstud   plafond met een gipsplaatafwerking.

Interieurprojecten

Wilt u uw interieur- of afbouwproject door Vidho Interieurbouw laten begeleiden? Ook dat kan. De Brede School Lievenspolder in Terneuzen ging u al voor. Vidho Interieurbouw verzorgde voor Lievenspolder een half ronde receptiebalie / infobalie, een half ronde bar, ICT-werkbladen, kasten en gebogen kasten voor in de aula. Ook de mensen van Van Voren Accountants IJzendijke kijken terug op een succesvolle samenwerking en genieten nog altijd van hun nieuwe en deels aangepaste receptiebalie.

Van interieurrenovatie tot interieuropbouw

Vidho Interieurbouw is de specialist voor renovatie, verbouw of opbouw van uw interieur. Zowel voor bedrijven als particulieren. Variërend van kantoren, werkplekken, horeca en magazijn tot aan badkamers en huismeubilair. De interieurspecialist is zeer creatief en bijzonder klantgericht. Vidho denkt graag met u mee. Bent u op zoek naar een interieur op maat, neem dan contact op met Vidho Interieurbouw.

Interview met de onderneming

Interieurbouw voor bedrijven en particulieren “Vidho verzorgt interieurbouw in de breedste zin van het woord. Nieuwbouw, renovatie en tegenwoordig veel voor particulieren”, vertelt Samantha Vink. De Zeeuwse runt samen met haar man het interieurbedrijf en doet dat al jaren met veel plezier. Ondanks economisch mindere tijden. Maatwerk interieur Het contact met de klanten, maar vooral ook de veelzijdigheid van het werk waardeert Vink enorm. “Het is nooit hetzelfde, het werk is altijd eenmalig. Denk bijvoorbeeld aan een kast die speciaal op maat wordt gemaakt. Maar we beginnen altijd met een goede tekening en een scherpe offerte.” Het leverde Vidho al veel tevreden klanten op. Interieur voor op het werk en thuis Naast werkplekinrichting en kantoorinrichting bestaat het werk steeds vaker uit interieurbouw voor particulieren, ziet Vink. “Bijvoorbeeld een keuken helemaal op maat maken en inbouwen.” Het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Zo...

Volledig interview »