VIRO

Logo VIRO

Hoofdkantoor Hengelo
Hazenweg 41
7556 BM Hengelo
Postbus 8006
7550 KA Hengelo

Tel. (074) 8504000

E-mail: j.vlasma@viro.nl
Website: www.viro.nl

Vestiging Echt
Newtonweg 3
6101 WX Echt

Postbus 33
6100 AA Echt

Tel. (0475) 850900

E-mail: h.meuwissen@viro.nl
Website: www.viro.nl

Vestiging Arnhem
Velperweg 35 III
6824 BE Arnhem

Tel. (026) 3530500

E-mail: j.scheublin@viro.nl
Website: www.viro.nl

Vestiging Groningen
Peizerweg 87C
9727 AH Groningen

Tel. (050) 8535000

E-mail: d.vanderbijl@viro.nl
Website: www.viro.nl

Vestiging Vlaardingen
Burgemeester van Lierplein 73
3134 ZB Vlaardingen

Tel. (010) 4092600

E-mail: m.dejongh@viro.nl
Website: www.viro.nl

ENGINEERING YOUR CAREER

De toekomst vormgeven. Dat zien we bij VIRO als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie. Wij geloven dat technologische innovatie het succes van de industrie bepaalt. Met de juiste mix van mensen en expertises helpen wij onze klanten bij het ontwikkelen van producten en processen om hun ambities waar te maken.

Ontwikkeling

Bij VIRO geven wij jou de ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en dat jij op de juiste plek zit waar je kunt groeien in je vak en als mens. Samen met collega’s werk je aan hightech oplossingen die bijdragen aan de wereld van morgen. Inspirerend, uitdagend en betrokken.

Multidisciplinair ingenieursbureau

Wij zijn een multidisciplinair ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Klanten betrekken ons bij uitdagende industriële engineeringsprojecten. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk werken onze ruim 750 medewerkers wereldwijd voor de aerospace, attractiebouw, automotive, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie.

Méér dan werken

VIRO heeft oog voor de mens. Naast een dynamische functie, waarin geen dag hetzelfde is, bieden wij tal van activiteiten die het werken bij VIRO aantrekkelijk maken. Denk hierbij aan de VIRO Familiedag op Papendal, mountainbike clinics, de week van de vitaliteit, PV- en afdelingsuitjes, de vrijdagmiddagborrel en deelname aan diverse regionale en landelijke sportevenementen. 

VIRO Academy 

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Daarom dagen we je uit het beste uit jezelf te halen. Onze unieke VIRO Academy stelt je in staat je eigen talenten en capaciteiten te blijven ontwikkelen en je eigen route uit te stippelen. We bieden je een opleidingshuis, loopbaanontwikkeling, jobrotation en stimuleren het delen van kennis. “Engineering your career” zoals wij dit noemen, is een vast agendapunt bij ons. Want sta jij in je kracht dan presteer je het best. 

Interview met de onderneming

Foto: Yvette Koerntjes, recruiter bij VIRO “Het werk is boeiend! Dat op de eerste plaats”, weet recruiter Yvette Koerntjes.“Mensen met een technische achtergrond houden vaak van inhoudelijke uitdagingen en ingenieursbureau VIRO biedt deze volop. Bij het ontwerpen van producten, machines en complete fabrieken en het uitvoeren van industriële projecten wordt een beroep gedaan op je bedrevenheid in het maken van analyses, het oplossen van problemen, het verwerken van de wensen van de klant en ook het inzetten van je eigen ideeën.” Een open cultuur waarin medewerkers vanuit hun persoonlijke expertise uitpuzzelen hoe het anders of beter kan, daar streeft het bureau naar. Yvette: “We zien durf en lef als een meerwaarde.” Afwisselend werk Omdat VIRO in opdracht van diverse bedrijven werkt, wisselen verschillende projecten elkaar af. “Elke opdracht is anders en vindt ook vaak ergens anders plaats”, weet Yvette. “De ene keer...

Volledig interview »