VIRO

Logo VIRO

Hoofdkantoor Hengelo
Hazenweg 41
7556 BM Hengelo
Postbus 8006
7550 KA Hengelo

Tel. (074) 8504000

E-mail: j.vlasma@viro-group.com
Website: www.viro-group.com

Vestiging Echt
Newtonweg 3
6101 WX Echt

Postbus 33
6100 AA Echt

Tel. (0475) 850900

E-mail: h.meuwissen@viro-group.com
Website: www.viro-group.com

Vestiging Arnhem
Velperweg 35 III
6824 BE Arnhem

Tel. (026) 3530500

E-mail: j.scheublin@viro-group.com
Website: www.viro-group.com

Vestiging Groningen
Peizerweg 87C
9727 AH Groningen

Tel. (050) 8535000

E-mail: d.vanderbijl@viro-group.com
Website: www.viro-group.com

Vestiging Vlaardingen
Burgemeester van Lierplein 73
3134 ZB Vlaardingen

Tel. (010) 4092600

E-mail: m.dejongh@viro-group.com
Website: www.viro-group.com

Vestiging Oss
Galliërsweg 30
5349 AT Oss

Tel. (+31) 0412 694169

E-mail: e.brunenberg@viro-group.com
Website: www.viro-group.com

Vestiging Zwolle
Dokter Klinkertweg 1
8025 BR Zwolle

Tel. (+31) 038 8000305

E-mail: d.vanderbijl@viro-group.com
www.viro-group.com

THE PERFORMANCE OF TECHNOLOGY

De toekomst vormgeven. Dat zien we bij VIRO als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie. Wij denken dat technologische innovatie het succes van de industrie bepaalt. Met de juiste mix van mensen en expertises helpen wij onze klanten bij de ontwikkeling en optimalisatie van hun producten en processen.

Multidisciplinair ingenieursbureau

Wij zijn een internationaal ingenieursbureau gespecialiseerd in projectmanagement en engineering. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland werken onze 750 medewerkers wereldwijd voor opdrachtgevers in de aerospace, attractiebouw, automotive, defensie, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, procesindustrie en semiconductor industrie. 

Helpen beter te presteren

Wij helpen onze industriële klanten al meer dan 50 jaar bij het realiseren van hun projecten en dromen. Zowel binnen VIRO als intern bij de klant, kijken onze engineers met een frisse blik naar de projecten. Of het nu gaat om bestaande of nieuwe producten, machines, voertuigen, productielijnen of plants, kleinbedrijf of multinational, wij adviseren en begeleiden graag op maat.

Samen met de klant bekijken wij hoe het beter, efficiënter en anders kan. Out of the box, maar goed doordacht met als doel de ambities van onze klant te verwezenlijken. Inspirerend, uitdagend en betrokken.

VIRO Academy 

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Daarom dagen we je uit het beste uit jezelf te halen. Onze unieke VIRO Academy stelt je in staat je eigen talenten en capaciteiten te blijven ontwikkelen en je eigen route uit te stippelen. We bieden je een opleidingshuis, loopbaanontwikkeling, jobrotation en stimuleren het delen van kennis. “Engineering your career” zoals wij dit noemen, is een vast agendapunt bij ons. Want sta jij in je kracht dan presteer je het best. 

www.viro-group.com | careers.viro-group.com

 

Interview met de onderneming

Foto: Yvette Koerntjes, recruiter bij VIRO “Het werk is boeiend! Dat op de eerste plaats”, weet recruiter Yvette Koerntjes.“Mensen met een technische achtergrond houden vaak van inhoudelijke uitdagingen en ingenieursbureau VIRO biedt deze volop. Bij het ontwerpen van producten, machines en complete fabrieken en het uitvoeren van industriële projecten wordt een beroep gedaan op je bedrevenheid in het maken van analyses, het oplossen van problemen, het verwerken van de wensen van de klant en ook het inzetten van je eigen ideeën.” Een open cultuur waarin medewerkers vanuit hun persoonlijke expertise uitpuzzelen hoe het anders of beter kan, daar streeft het bureau naar. Yvette: “We zien durf en lef als een meerwaarde.” Afwisselend werk Omdat VIRO in opdracht van diverse bedrijven werkt, wisselen verschillende projecten elkaar af. “Elke opdracht is anders en vindt ook vaak ergens anders plaats”, weet Yvette. “De ene keer...

Volledig interview »