home » bedrijven » Bouw »

VISSER AANNEMERSBEDRIJF B.V., A. DE

Leeghwaterstraat 4D
4251 LM Werkendam

Tel. (0183) 504056
Fax (0183) 505566
E-mail: info@adevisserwerkendam.nl
Website: www.adevisserwerkendam.nl

Het Werkendamse Aannemingsbedrijf A. de Visser B.V. is een middelgroot bedrijf dat gespecialiseerd is in straat-, grond- en rioleringswerk. A. de Visser is innovatief, klant- en kwaliteitgericht.

Innovatief

Dat je ook als aannemingsbedrijf met je tijd mee kunt én moet gaan, dat bewijst Aannemingsbedrijf A. de Visser B.V. uit Werkendam. Het bedrijf - voornamelijk actief in de weg- en waterbouw – signaleert veranderende vragen vanuit de markt en probeert hier innovatief mee om te springen. Een mooi voorbeeld is het machinaal bestraten. Deze techniek is niet alleen sneller, maar zorgt ook voor betere arbeidsomstandigheden van het bestratend personeel. Iets wat De Visser enorm toejuicht.

Machinaal bestraten

Het was daarom logisch dat A. de Visser al vanaf het begin bezig was met deze nieuwe ontwikkeling. Inmiddels beschikt het bedrijf over een Tiger-Stone bestratingmachine. Deze machine wordt bejubeld vanwege zijn brede inzetbaarheid en bedieningsgemak. Daarnaast kan de bestrating – zowel nieuw als bestaand – in alle legpatronen worden aangebracht. Dit gebeurt in één keer over de volle breedte tussen de opsluiting. En dat inclusief de randafwerking.

Kwalitatieve diensten

Naast machinaal bestraten kan men bij A. de Visser ook nog altijd terecht voor handmatige bestrating. Soms komt het voor dat er een combinatie van beide nodig is. Als een weg te breed is voor de bestratingmachine bijvoorbeeld, dan wordt er met de hand bij gelegd. Maar ook voor sierbestrating, asfaltverharding, beschoeiing en damwandconstructies is men bij A. de Visser aan het juiste adres.

Daarnaast heeft dochter Caroline de Vries jarenlange ervaring met tuinontwerp- aanleg en beregening. Bij al deze vakdisciplines staat kwaliteit voorop. A. de Visser heeft een kwaliteits- en veiligheidssysteem dat jaarlijks door een onafhankelijk instituut wordt getest.

Erkend leerbedrijf

Om het vak ook aan toekomstige generaties over te brengen, zet Aannemingsbedrijf A. de Visser B.V. zich in om gemotiveerde jongeren wegwijs te maken. Het bedrijf mag daarom al jarenlang de titel van Erkend Leerbedrijf dragen. Dit houdt in dat het binnen A. de Visser B.V. mogelijk is om een leertraject te volgen onder leiding van een erkend Leermeester. Ook is het aannemingsbedrijf trots op haar VCA-certificering waarmee veiligheid van haar werknemers gewaarborgd is.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!