VISSERS RECYCLING B.V.

Vestiging Tilburg
Centaurusweg 17
5015 TA Tilburg

Tel. (013) 4672727

E-mail: info@vissersbv-recycling.nl
Website: www.vissersbv-recycling.nl

Vestiging Udenhout
Ambachtsweg 11
5071 NS Udenhout

Tel. (013) 5111812

Afvalstromen zijn binnen ieder bedrijf aanwezig. Vaak valt er uit deze stromen nog een hoop winst te behalen als u er maar op de juiste wijze mee omgaat.

Vissers Recycling is een recyclingbedrijf dat zich richt op alle recyclebare afvalstromen. Denkt u hierbij aan papier, plastic, ijzer, metalen, accu’s en hout. Zijn deze stromen binnen uw organisatie aanwezig, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Twee locaties

Vissers Recycling is een familiebedrijf wat zijn activiteiten heeft ondergebracht op twee moderne locaties. De locatie aan de Ambachtsweg 11 te Udenhout is gericht op particulieren en middelgrote bedrijven. Zij kunnen hier hun afvalstromen aanbieden. Deze worden op een transparante manier ingenomen en verwerkt. De waarde van de aangeleverde materialen zal direct worden berekend en uitbetaald per kas of bank.

De locatie aan de Centaurusweg 17 te Tilburg is vooral gericht op inname van  grote volumes van bedrijven en afvalverwerkers. Dit terrein van 18.000 m² met eigen kade is gelegen aan het Wilhelminakanaal. Hier zijn alle middelen aanwezig om milieubewust om te gaan met uw afvalstromen.

Bij al onze processen wordt de kwaliteit van de reststromen zeer nauwlettend in de gaten gehouden. Hierdoor wordt er zo optimaal mogelijk gerecycled. Tevens blijft hierdoor de kwaliteit van het product dat wordt aangeleverd aan afnemers gewaarborgd.

Wat kan Vissers Recycling voor u betekenen?

Vissers Recycling brengt uw afvalstromen in kaart en haalt hieruit voor u optimaal rendement. Door duurzaam om te gaan met uw afvalstromen kunt u besparen op uw kosten. Bedrijven Klein of groot maakt voor ons geen verschil.

Vissers Recycling beschikt over een eigen wagenpark en een diversiteit aan inzamelmiddelen om u een passende oplossing aan te bieden. We staan met onze uitstekende service graag  voor u klaar!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!