VLB SERVICES BEDRIJF B.V.

Logo VLB SERVICES BEDRIJF B.V.

Engelandweg 12, 4389 PC Ritthem
Havennummer 1054, Ritthem
Tel: 0118-462226
Fax: 0118-460688
Email: kantoor@vlbvlissingen.nl
Email: werkleiders@vlbvlissingen.nl
Website: www.vlbvlissingen.nl
Persoonlijke emailadressen werkleiders: https://www.vlbvlissingen.nl/contact

VLB Services Bedrijf BV: een zee aan diensten

Zeeschepen en offshore pontons afmeren, dat is de specialiteit van de Vlissingse Bootliedenwacht BV. Toch doet het bedrijf nog meer. Zo veel zelfs, dat al die andere diensten zijn ondergebracht onder de paraplu van VLB Services Bedrijf BV.


De Vlissingse Bootliedenwacht is van vele markten thuis. Dat bleek al in de jaren zeventig, toen oprichters Willem en Wilhelmina van Splunder zich toelegden op meer dan alleen afmeren en ontmeren. Schepen en treinen laden en lossen, stuwadoorswerkzaamheden, taxi rijden en kantoren schoonmaken: de Vlissingse Bootliedenwacht bood het allemaal.

Breed maritiem aanbod

Vandaag de dag geldt de Vlissingse Bootliedenwacht vooral als specialist in het meren van schepen en pontons. Maar dat wil niet zeggen dat het bedrijf niets anders meer doet. Integendeel: namens VLB Services Bedrijf BV krijgt de klant tegenwoordig een breed aanbod op het vlak van maritieme dienstverlening.

Zo verhuurt VLB Services Bedrijf fenders, gangways, ankers en kettingen en dompelpompen. Net als pontons, werkboten en materiaal om olie op te ruimen. Ook levert VLB Services Bedrijf drinkwater aan schepen en biedt het taxidiensten over water voor bemanningsleden, agenturen, loodsen en mede-autoriteiten.

Op en rond het water

Met zoveel maritieme kennis op zak, is het haast vanzelfsprekend dat VLB Services Bedrijf al die knowhow ook graag deelt. Wat onder meer blijkt uit de assistentie die de medewerkers verlenen bij het wisselen van ankers en kettingen. Of bij het assisteren van aannemers en het opruimen van olie na calamiteiten. En toch, hoe goed de materialen ook zijn, komt de échte meerwaarde van al die maritieme kennis vooral naar voren onder het eigen personeel. Zoals blijkt wanneer een klant via VLB Services Bedrijf dekpersoneel of proefvaartbemanning inhuurt.

Calamiteiten Team Zeeland

VLB Services Bedrijf maakt deel uit van het Calamiteiten Team Zeeland, samen met Zeeland Maritime Cleaning B.V. en OSRI B.V.. Binnen dit team stelt VLB Services Bedrijf de eigen expertise, faciliteiten en middelen direct ter beschikking wanneer een situatie daar om vraagt. Bedoeld om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten en gericht op behoud van milieu en gezondheid.

Meren en meer: dát is de kracht van de combinatie van de Vlissingse Bootliedenwacht en VLB Services Bedrijf.