VOLVO GROUP TRUCK CENTER HULST

Meridiaan 13
4561 PH Hulst

Tel. (0114) 313578

Website: www.volvogrouptruckcenter.nl
Aantal medewerkers: 120

Wegtransport, daar draait het om bij Garage Kant. U kon al terecht bij deze garage voor de aankoop, het onderhoud en de service van Volvo trucks, maar sinds 1 januari 2015 is het merk Renault ook aangesloten. Dat betekent dat niet alleen trucks, maar ook bedrijfswagens in het assortiment zitten. 

Renault bedrijfswagens

Garage Kant stond met name bekend om het ‘zware werk’: grote trucks, professioneel wegtransport en een goede, zelfs bekroonde, 24-uursservice. Nu is daar met de komst van Renault een mooie toevoeging bijgekomen. Kleine bedrijfswagens zijn zeer geschikt voor MKB’ers. Garage Kant geeft advies, verkoopt en onderhoudt de wagens. Bovendien is het mogelijk om ze te financieren en te verzekeren. Daarnaast zet de garage haar eigen kennis in om uw transport te optimaliseren. Dat doet het bedrijf via chauffeurstrainingen en door het in kaart brengen en monitoren van brandstofgebruik.

Nieuw en occasion

Garage Kant is met zes vestigingen actief in Zuid-Nederland en Noord-België. Het heeft nieuwe trucks en bedrijfswagens in het assortiment en occasions. Ook is het mogelijk om in drukke tijden trucks te huren. Dat Garage Kant een familiebedrijf is, merkt u aan de service en aandacht voor de klant. De medewerkers denken met de klant mee. Wat wil die? Wat is noodzakelijk en betaalbaar? De aanpak is altijd persoonlijk.

Onderhoud en service

Goed onderhoud is ontzettend belangrijk bij het langdurig rijden van een truck of bedrijfswagen. Garage Kant beschikt over een uitgebreid en veelzijdig aanbod aan vervangingsonderdelen. Dit aanbod dekt alle Renault Trucks-voertuigen, zowel de oudere als de recente modellen. De garage zorgt ervoor dat het voertuig in perfecte conditie blijft en dat de klant optimale controle heeft over de kosten. Gaat er onverhoopt toch wat mis en staat u met pech aan de kant? Dan staat Garage Kant voor u klaar. In 2014 won het bedrijf niet voor niets de Belgische VAS Award voor hun 24-uursservice. Doel is om vrijwel iedereen binnen twee uur weer de weg op te krijgen. 

Merken en motoren

Garage Kant is hoofddealer in Volvo Trucks. Dit merk is sterk in veiligheid, duurzaamheid en optimale aandacht voor de gebruiker. Ook is de garage sinds 2008 gecertificeerd Volvo Bus Service Center. Daarnaast is het een erkend Volvo Penta Center. Dit betekent dat Garage Kant de levering en het onderhoud verzorgt van PENTA industriële- en scheepsmotoren voor de beroeps- en pleziervaart. Sinds 2009 is het bedrijf erkend concessiehouder van Nissan Trucks. Begin 2015 kwam daar het merk Renault nog bij.

Interview met de onderneming

Hoofddealer Volvo Trucks Garage Kant, met één vestiging in Nederland (Hulst) en vijf vestigingen in België, is hoofddealer van Volvo Trucks en kent het Zweedse merk als haar eigen broekzak. “Als transporteurs bij ons binnenkomen met hun combinatie dan weten ze dat ze goed geholpen worden. Tegenwoordig zitten vrachtwagens vol met elektronica. Daar kan een storing in optreden. Onze medewerkers kennen zo’n vrachtwagen van binnen en van buiten. Als hoofddealer van Volvo kunnen wij onze klanten daardoor heel snel en gericht helpen. Onze ‘Kant trailer repair’ in Antwerpen zorgt ervoor dat de chauffeur weer snel de weg op kan”, vertelt Brigitte Kant, directeur Kant NV. Kant Marine en Industrie N.V. Naast Volvo Trucks, Volvo Bus services, de lichte bedrijfswagens van Nissan Trucks en Renault Trucks in Nederland, is Kant ook gespecialiseerd in levering en onderhoud van industriële- en scheepsmotoren voor de beroeps- en pleziervaart....

Volledig interview »